Hirdetés

Akciófigyelő: Tölthetőek az Epic Games heti ingyenes játékai

Csapjatok le az ingyenes játékokra, ameddig nem késő.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

Topcast

Topcast

Hirdetés

Az óraátállítás miatt a megszokott 17:00 helyett már 16:00-tól tölthetőek az Epic Games heti ingyen játékai. A Costume Quest 2 és a Layers of Fear 2 elköszön, helyüket átveszi két olyan program, amelyik tökéletesen beleillik a halloweeni ünneplésbe. A Blair Witch és a Ghostbusters: The Video Game Remastered egészen november 5-én 17:00-ig egyetlen forint ráköltése nélkül adható hozzá a könyvtáratokhoz.

Ghostbusters: The Video Game Remastered

A Szellemirtók 1984-ban hódította meg a mozikat olyan sztárok főszereplésével, mint Bill Murray, Dan Aykroyd és Sigourney Weaver, hogy utána rengeteg feldolgozást érjen meg, többek között a 2019-es remastered kiadást. A 2009-es eredetivel nagyszerűen szórakozott az akkori generáció konzoljain a gamer közönség, a grafikailag felújított verzió azonban már nem szólt akkorát. Nem rossz játékról van szó, csak semmivel sem nyújt többet, mint az eredeti. Ha azzal játszottál, akkor nyugodtan hagyd ki, ha lemaradtál róla, akkor bátran tegyél egy próbát az eredeti film szereplőinek társaságában.

Blair Witch

A világ egyik leghíresebb horrorfilmje a found footage műfaj megteremtője, nem véletlen zengenek róla azóta is legendák. A 2019-es videójáték a filmszéria adaptációjának tekinthető, de vannak hiányosságai. A vegyes fogadtatás érthető, hiába a jó hangulat, ha nem akar összeállni a játékmenet és a játékmechanika.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Láttad az eredeti Szellemirtók filmet?

Hirdetés
2 db hozzászólás
  • ivan2005berki 1 hónapja
    Valami
    0 0 Válasz
  • Fr33dl1n3 28 napja
    Ismét változott a várható játék! NEM a Wargame Red Dragon lesz a következő?!?
    0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés