Van még esély a Source 2-re? - DeKay válaszol

Van még esély a Source 2-re? - DeKay válaszol

Szerintetek lehetséges még, hogy idén megkapjuk a Source 2 frissítést?

Eltelt egy hónap, ami azt is jelenti, hogy újra kérdezhettünk DeKay-től, aki nem is volt rest megválaszolni a legizgalmasabb kérdéseket. A főszerepben ezúttal a FLASHPOINT és  félkész csapatok.

Mennyire volt nehéz a G2-nak megszereznie NiKot? Magas volt a kivásárlási ára?

DeKay: "Olyan szempontból nem volt nehéz, hogy a G2 szerette volna őt megszerezni, NiKo pedig szívesen ment. A FaZe-zel való egyezkedés már más kérdés. A FaZe-zel talán a legnehezebb üzletet kötni. Az is ezt bizonyítja, hogy bár NiKo hetekkel ezelőtt ajánlatott kapott, a FaZe csak az utolsó pillanatban bólintott rá, ezért is kellett végül olofnak kisegítenie a csapatot. A kivásárlási árról viszont semmilyen információm."

Mikor állhatnak be új csapatok a FLASHPOINT mögé és kik lehetnek azok?

DeKay: "Nem hiszem, hogy egyhamar sor kerül ilyenre, kivéve ha olyan csapatról beszélünk, aki nincs szerződésben az ESL-lel. Talán az OG, feltéve ha jól sikerül majd nekik a második szezon, de még akkor óriási összeget kéne fizetniük. Szerintem minimum egy évig még nem lesz új csapata a FLASHPOINTnak, de persze lehet, hogy tévedek."

Ha egy EPL csapat a FLASHPOINTban szeretne játszani, akkor van rá lehetősége? Mi ennek a menete? Illetve, az ESL-lel minden csapat 3 éves szerződést kötött?

DeKay: "Legjobb tudomásom szerint igen, mindenki 3 évre írt alá. Nincs hozzáférésem a  hivatalos dokumentumokhoz, de gyanítom, hogy bármelyik csapat elhagyhatja az EPL-t ha szeretné és persze ha letesz az asztalra nem kevés pénzt. Ha ehhez hozzávesszük azt is, hogy a FLASHPOINT is drága, akkor valószínűleg inkább minden csapat megvárja majd a szerződések lejártát."

Lehetséges, hogy a Gen.G leigazolja oBot és Liazzt is?

DeKay: "Voltak tárgyalások Liazz és a Gen.G között, de még semmi sem dőlt el. Az is lehet, hogy a 100 Thieves triója (Liazz, AZR, Gratisfaction - a szerk.) együtt folytatja a jövőben is. OBoról nem hallottam, attól függ majd, hogy vannak-e utána érdeklődők, illetve, hogy mennyit kér érte a Complexity."

Hallottál bármilyen megbízható pletykát a Source 2-vel vagy a téli nagy frissítéssel kapcsolatban?

DeKay: "Nem hallottam semmit egyikről sem. Ettől függetlenül lehet, hogy mindkettőn dolgoznak. Az év elején mindenki azt mondta, hogy hamarosan jön a Source 2, de nem így történt. Szerintem akkor jön majd, amikor senki sem számít rá vagy soha nem is kapjuk meg."

A top 20 csapatból hol lehet legközelebb játékoscsere?

DeKay: "A GODSENTnél. Jó eséllyel zehN-t leigazolja majd az ENCE."

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!