Akciófigyelő: 5 remek ajánlat a Steam halloweeni vásárban

Akciófigyelő: 5 remek ajánlat a Steam halloweeni vásárban

Hatalmas kedvezményeket kapott Steamen több nagyszerű videójáték.

A pletykák igaznak bizonyultak, október 29-én este elindult a Steam Halloween Sale. A néhány napig tartó vásárban több kiváló játék kapott jelentős leértékelést, kötelező minden gamernek átnyálazni a katalógust. Mivel rengeteg tételből lehet válogatni, ezért könnyű elveszni az erdőben. Az alábbiakban öt olyan akciót találtok, amelyek minden forintot megérnek.

Doom Eternal - 29,99 € (-50%)

Doomguy ismét felkoncolja a démoni hordákat, méghozzá megújult játékmeneti elemek segítségével, valamint látványos grafikai körítés mellett. A Doom széria méltó folytatása ezen az áron verhetetlen ajánlat a zsáner rajongóinak.

Resident Evil 2 - 15,99 € (-60%)

A Capcom megmutatta, hogy milyen az, amikor a remake tényleg megvalósul. Remek újítások, nagyszerű hangulat és szinte tökéletes végeredmény. Nem véletlen nyert el számtalan díjat a RE2, amelyet jóval olcsóbban szerezhettek meg limitált ideig.

Darkest Dungeon - 5,74 € (-75%)

Ha szeretitek a kihívást, akkor a Darkest Dungeonben megtaláljátok a számításaitokat. Könyörtelen kazamatákban gyűjthetitek össze a kincseket, de ha egyszer is hagyjátok kialudni a fényt, akkor vége mindennek.

Don't Starve Together - 5,09 € (-66%)

A tökéletes partijáték címet átmenetileg kisajátította magának az Among Us, de a Klei Entertainment túlélős kalandja mindig elővehető újra és újra. Folyamatosan érkeznek a sosem látott tartalmak a játékhoz, ezért érdemes rá most lecsapni.

Half-Life: Alyx - 37,49 € (-25%)

A VR szettel rendelkezőknek kedvez a Valve, ugyanis negyedével csökkentették a Half-Life: Alyx árát. A virtuális valóságról alkotott fogalmat újradefiniálta a játék, amely a maga kategóriájában abszolút a legjobbak között szerepel.

Az összes ajánlatot itt találjátok, a kedvezményes árakat egészen november 2-áig kereshetitek a Steamen.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te vettél már valamit a 2020 Steam Halloween Sale-en?