Akciófigyelő: Ezt a háborús játékot adja jövő héten ingyen az Epic Games

Jövő héten egy ingyenesen megszerezhető háborús RTS-sel kedveskedik a felhasználóknak az Epic Games.

A halloweeni roham véget ér a jövő héten, ami azt jelenti, hogy eltűnnek az Epic Games ingyenes játékai közül a horror műfaj remekei, hogy egy teljesen más irányba tereljék el a gamereket. A Blair Witch és a Ghostbusters: The Video Game Remastered egészen november 5-én 17:00-ig behúzható ingyen, de már lehet dörzsölni a tenyereket, mivel egy remek háborús stratégia váltja le a jelenleg elérhető címeket.

Wargame: Red Dragon

2014-ben érkezett meg a számítógépekre az Eugen Systems csapat által készített stratégia, ami a Wargame sorozatba illeszkedik. A Wargame: AirLand Battle folytatásának különlegessége, hogy 21 nemzet, 1900 egysége tűnik fel a harcokban, ami elképesztően változatos ütközeteket eredményez. A Kelet-Ázsiában játszódó sztoriban egy alternatív hidegháborús helyzet alakult ki, ahol a Szovjetunió nem hullott darabjaira, hanem hatalmas vörös medveként próbálja bekebelezni az ellenséges területeket. A kommunista blokk csatáiban egyszerre akár 20 játékos is részt vehet, de ha nem szereted a multiplayert, akkor az egyszemélyes kampányban megtalálhatod a számításaid. Grafikailag nem a legélesebb kés a fiókban, de a játékmenet továbbra is kiválóan szórakoztat, ha érdeklődsz az ilyen stílusú videójátékok iránt.

A Wargame: Red Dragon november 5-én 17:00-tól ingyenesen adható hozzá a könyvtáradhoz az Epic Games oldalán. Nem kell azonban meglepődni, ha úgy dönt az Epic, hogy még valamit odacsap mellé, mivel egy viszonylag régebbi alkotásról van szó.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te szereted a háborús RTS műfajt?