Hirdetés

Breaking: Single player, körökre osztott RPG lesz az új League of Legends játék

A tervek szerint már jövőre megjelenhet a Riot legújabb játéka.

Hirdetés

Lerántotta a leplet a Riot Games, azaz a Riot Forge csapata a következő League of Legendshez kapcsolódó projektről. 2021 elején érkezik a Ruined King: A League of Legends Story, egy körökre osztott RPG kaland, amit kizárólag csak egyedül, azaz single player módban lehet játszani.

Mit lehet tudni az új LoL játékról?

A fejlesztőcsapat az Airship Syndicate, akik már letették az asztalra a Darksiders Genesist és a Battle Chaser: Nightwart. A projekt vezetője a képregények világában otthonosan mozgó Joe Madueira. A cél az volt, hogy Runeterra meséit tovább mélyítsék, a gamerek még inkább megismerhessék a hatalmas lore-t, amit felépítettek a League of Legends hősei köré.

A bemutatóból kiderült, hogy Bilgewater és a Shadow Isles adja majd a helyszínt a történethez. A felfedezésre váró rejtélyeket természetesen nem lőtték le az bejelentő videóban, de több karakter, így Braum, Illaoi, Miss Fortune, Ahri és Pyke feltűnt, mint a játékosok által irányítható karakterek. A játékmenetről egyelőre nem sokat tudni, de az biztos, hogy PC-re, Nintendo Switchre, PlayStation 4-re és Xbox One-ra kiadják hamarosan, később újgenerációs konzolokra is megjelenik majd.

A PC tulajdonosoknak a Steam és az Epic Games Store oldalát kell felkeresniük ahhoz, hogy csatlakozzanak a jól ismert hősökhöz, hogy együtt küzdjenek meg a titokzatos ellenséggel.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait! Ne feledjétek, hogy folyamatosan zajlanak a Megyék Csatája - Országos E-sport Verseny LoL megyei döntői. A közvetítéseket a Megyék Csatája Twitch csatornáján követhetitek. A megyekcsataja.hu oldalon további részleteket tudhattok meg a versenyről!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Te szereted a körökre osztott RPG-ket?

Hirdetés
5 db hozzászólás
 • ivan2005berki 30 napja
  Jó lesz
  0 0 Válasz
 • sectorhun 30 napja
  Van rá 5k-m hogy tele lesz apró mikrotranzakcíóval skinekrért
  0 0 Válasz
 • Dogman03 1 hónapja
  kiváncsi vagyok mit alakit a riot.
  0 0 Válasz
 • H1B1SZK 27 napja
  Érdekes
  0 0 Válasz
 • DAONN 1 napja
  gg
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés