Fogadjunk, hogy szinte senki se ismeri ezt a funkciót League of Legendsben

Fogadjunk, hogy szinte senki se ismeri ezt a funkciót League of Legendsben

Az ilyen beállítások bezzeg nincsenek benne a hasznos tippekben. Riot pls!

Gyakran hozunk nektek a League of Legends világából tippeket, trükköket, sőt, van egy egész Érdekashességek sorozatunk is, ahol olyan dolgokat mutatunk be nektek, amelyeket nem biztos, hogy tudtok a League of Legends világa kapcsán. Ezek egy részéről nyilvánosan is kommunikál a játékot fejlesztő Riot Games, egy része azonban inkább easter eggként kerül a játékba és a közösség fedezi fel vagy nyomozza ki őket. Napi hasznos rovatunkban is egy ilyen apró, de annál hasznosabb trükkre hívta fel valaki a közösségből a figyelmet.

Tudtátok, hogy a töltőképernyő alatt meg lehet nyomni az Escape gombot?

Bizony, ez egy létező funkció a játékban, de hivatalos forrás hiányában, megoszlanak a vélemények arról, hogy melyik frissítéssel kerülhetett a játékba ez a hasznos funkció. Van aki állítólag már két éve használja, de a többség csak a legutóbbi Menü UI frissítéssel fedezte fel.

Escape

Eszerint a töltőképernyő alatt is lehet még piszkálni a játékbeállításokat, hogy ha valami specifikus dolgot szeretnél módosítani, vagy esetleg elfelejtettél valami ki/bekapcsolni és már nem lenne rá időd a meccs elején. Custom gameben is kipróbáltuk, de ott nem működött, így egy URF-ot indítottunk, ott kb. 50%-os töltöttségnél jött be az Escape gomb megnyomásával. Hagyományos játékmódokban tehát feltehetően működik, használjátok egészséggel!

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait! Ne feledjétek, hogy folyamatosan zajlanak a Megyék Csatája - Országos E-sport Verseny LoL megyei döntői. A közvetítéseket a Megyék Csatája Twitch csatornáján követhetitek. A megyekcsataja.hu oldalon további részleteket tudhattok meg a versenyről!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te ismerted már ezt a funkciót?