Egy teória szerint Tony Stark visszahozhatja a Chapter 1 Fortnite térképét

Egy teória szerint Tony Stark visszahozhatja a Chapter 1 Fortnite térképét

Az elmúlt hónapok egyik legjobb elméletével állt elő egy Fortnite rajongó.

Amióta elindult a Fortnite rendszerint homályos történetvezetése, a közösségben azóta örvend nagy népszerűségnek a teóriák gyártása, konkrétan egy közösség a közösségen belül, akik azzal foglalkoznak, hogy minden részletet átvizslatnak, keresik a lehetséges kapcsolatokat az Epic Games két mozdulata között.

Azonban a lelassult fejlesztésnek köszönhetően közel sem történik már annyi minden a játékban, mint a Chapter 1 során, így a közösség ezen része sem tud túl sok mindennel dolgozni. Most viszont egy játékos, SwenWillNeverDie előállt a következő teóriával:

The wormhole connection... So what we all thought was a black hole turns out to be a worm hole. A wormhole is a hypothetical connection between widely separated parts of space. This makes sense because the orb seems to be on both maps. *the reason galactus is coming to our map* “nexus war” from r/FortNiteBR

Sven szerint a fekete lyuk, amit a Chapter 2 előtt láthattunk, valójában egy féregjárat volt, mely az elméletek szerint összeköt két vagy több dolgot. A teóriába becsatlakozik a Battle Bus Tony Stark által felturbózott változata, mely egyelőre még nem került a játékba, a leakerek viszont már bemutatták a játékosoknak.

Az elmélet szerint a felpimpelt busz képes lehet visszarepíteni a játékosokat az eredeti térképre, ugyanis minden össze van kötve, ahogy az Epic kreatív igazgatója, Donald Mustard fogalmazott egy augusztus végi tweetjében.

A teória remek, kíváncsian várjuk, hogy mi is valósulhat majd meg belőle!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted visszajöhet a Chapter 1 térképe?