LoL:  Leleplezhette a Riot a következő dzsungeles hőst

LoL: Leleplezhette a Riot a következő dzsungeles hőst

Nem véletlen került bele egy motívum az új League of Legends játék bemutató videójába.

A 2020-as LoL világbajnokság döntője több emlékezetes pillanattal írta be magát a történelemkönyvekbe. A DAMWON Gaming győzelmével ismét Dél-Koreába került a kupa, de a Suning felső ösvényese, Bin volt akinek a nevét a leghangosabban skandálta az aréna. A fiatal játékos Pentakillt szerzett Fiorával, ami az első volt a vb finálék történetében. Már csak ezekért a pillanatokért megérte nézni az összecsapást, de volt még egy videó, amire senki sem számított.

Bemutatta a Riot Games a Ruined King: A League of Legends Story címre keresztelt egyszemélyes, körökre osztott RPG alkotást, ami a Riot Forge égisze alatt készül. Ebben több karakter feltűnik, amelyeket már jól ismerhetnek az idézők. Ilyen Miss Fortune, Illaoi, Ahri és Yasuo, azonban egy titokzatos kardos alak, aki nem más, mint maga a Letaszított Király, a Ruined King.

A Letaszított Király kardjának markolatán kirajzolódik egy minta, ami nagyon hasonlít ahhoz, amit szeptemberben osztott meg Riot August. 

A fejlesztő többek között olyan karakterek megálmodója, mint Vi, Senna és Ekko, azonban most egy "dzsungeles előcsatározó (jungle skirmisher" az, aki leköti a figyelmét. A képek alapján egyértelmű lehet az összefüggés, viszont tudni kell azt is, hogy biztosan nem idén kerül be a játékba a hős, ha tényleg játszható karakterként borzolja majd a kedélyeket. 2020-ban még egy hatalmas tank támogatóval gyarapodik a mezőny, ami azt jelenti, hogy legkorábban 2021-ben jöhet a Ruined King, mint az új jungler.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait! Ne feledjétek, hogy folyamatosan zajlanak a Megyék Csatája - Országos E-sport Verseny LoL csoportkörei. A közvetítéseket a Megyék Csatája Twitch csatornáján követhetitek. A megyekcsataja.hu oldalon további részleteket tudhattok meg a versenyről!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

dsa

Kövess Minket!



Szerinted is játszható karakter lesz hamarosan a Ruined King?