Melyik a legjobb defenzív custom tactics? Az EA segít kideríteni!

Melyik a legjobb defenzív custom tactics? Az EA segít kideríteni!

Jobban mondva az EA segítségével az egyik professzionális játékost kérték fel, hogy ossza meg gondolatait a különleges beállításról.

Még mielőtt belemennénk, hogy mi számíthat a legjobb stratégiának, fontos kihangsúlyozni, minden játékosnak más és más válhat be a mérkőzései során. Tehát érdemes gyakorolni és próbálgatni az egyes beállításokat, és végül azt megjátszani, ami a legjobban illik valakinek a játékstílusához.

Az EA Sports igyekszik minden esztendőben egy kicsit azért mélyíteni a taktikai elemeket, valamint a testreszabhatóságon. Ez a része a játéknak legalább annyit jelenthet néha, mint maga a játéktudás vagy, hogy kik szaladgálnak a pályán egy adott csapatban. Most felkérték az EA-nél a Manchester Cityt képviseli professzionális játékost, Shaun "Shellzz" Springette-t, hogy avassa be a közösséget az ő kedvenc custom taktics beállításaiba. A brit játékos karrierje során eddig 104 ezer fontot efutballozott össze, és legutóbb az ePremier League 32 fős mezőnyéből a legjobb 16-ig jutott. Előtte még májusban megnyerte a FUT 20 Champions Cup Stage VI versenyt PlayStation 4-en.

Az ő elmondása alapján igyekezett egy kicsit jobban bemutatni a játékosok lehetőségeit.

Pressure on Heavy Touch: lehet jó, de rosszul is elsülhet, mert a csapat nagyon fent védekezhet

Drop Back: ez egyértelműen nagyon jó, a csapat ilyenkor jól összetömörül és nehéz meg- vagy áttörni a vonalakat

Balanced: Mindenből ad valamennyit az együttesednek

Shellzz pedig az utolsóra, azaz a Balanced beállításra esküszik, mert azt szereti, ha mindenben jó egy kicsit a felállt kezdője. Nem árt letesztelni mindet, de ha valaki arra törekszik, hogy minden téren kiegyensúlyozott legyen az együttese, akkor érdemes ugyanerre az opcióra bökni.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!