Ennél menőbb, Cyberpunk 2077 tematikájú mobilt még nem láttál!

Ennél menőbb, Cyberpunk 2077 tematikájú mobilt még nem láttál!

Ki fog lecsapni a Cyberpunk 2077-es OnePlus telefonokra?

A OnePlus szereti egyedi, limitált kiadásokkal meglepni a vásárlóit. Korábban láttunk Star Warsos és McLarenes kiadású készüléket is tőlük és most itt a legújabb, ami ugyan milyen lenne, ha nem Cyberpunkos!

A OnePlus 8T bemutatóján már előtte a meglepetést a cég, akkor jelentették be a CD Projekttel kötött együttműködésüket, aminek eredménye egy újabb egyedi telefon lesz. Igaz akkor képeket nem mutattak még és a teljes valójában pompázó OnePlus 8T-re még mindig várnunk kell pár napot, egy-két kép már megmutatja, hogy mire is számíthatunk.
Ezek alapján rögtön szemet szúrhat a gigantikus kamera modul, ami megítélés kérdéses. Van, akit elriaszt a készüléktől van, akinek tetszik. A fejlesztők viszont nem álltak meg a külső dizájnál, egyedi témát és hátteret kapott a készülék, valamit egy Night City és egy North California kamerafiltert.
Technikai paraméterei megegyeznek a sima 8T-vel, az árát viszont még nem ismerjük. Egyelőre csak Kínában kapható a telefon, ahol átszámítva körülbelül 600 dollárt kérnek érte, ami a sima 8T európai ára alatt van, ezért nem hisszük, hogy hozzánk is 600 dolláros áron érkezne majd.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!