A Witcherek teremtője, Alzur az új Journey karaktere

A Witcherek teremtője, Alzur az új Journey karaktere

A mágus érkezése mellett az Aréna játékmód is ráncfelvarrást kapott a Gwentben.

Az augusztusban Cirivel érkező Journey ma véget ért, a hivatalos Gwent honlapon pedig pár napja elkezdődött egy visszaszámlálás az új Journey-hez, amelyről ugyan szivárgott ki néhány információ, ám senki sem volt biztos benne, hogy Vilgefortz vagy esetleg Alzur, a Witcherek teremtője lesz a központi karakter. Sokak számára tehát váratlan lehet, hogy valóban az utóbbi mágusról szól ez az „utazás”, ám nincsen okunk a panaszra: nem csak a beharangozó videó hozza a szokásos színvonalat, hanem a játékon belüli skinek és egyéb felszerelhető cuccok.

A jól megszokott módon tehát a játékon belüli érme, leader kinézet, kártyahátlap, titulus, profilkép és profilkeret érhető el a prémium sávban, nem is beszélve a rengeteg Reward pointról. Az előző Journey visszajelzéseire is hallgattak a fejlesztők, és nem lehet a 100-as szint felett további kiegészítőket feloldani; az extra tartalmak eléréséhez csupán bizonyos skinekkel kell meghatározott számú győzelmet aratni, így nem szükséges „grindolni”.

Kíváncsian várjuk tehát, milyen történettel gazdagodunk Alzurral kapcsolatban, bővebb információ a Journeyről és az összes elérhető tartalmáról pedig ITT található.

Ez még azonban nem minden a novemberi frissítéssel kapcsolatban. A mai patch érkezésével az eddig Aréna néven futó játékmód is megújul: nem csak vizuális változásokkal, hanem alapvető strukturális újításokkal indul a Draft névre hallgató mód. Az újdonsült pakliösszerakásról egy rövid gyorstalpalót is megtekinthetünk, melynek egyes elemeit már bemutatták a közelmúlt fejlesztői streamjein, de most egyben láthatjuk az egész koncepciót.

A játékmód egyelőre Early Access fázisban rajtolt, így a CDPR várja a játékosok visszajelzéseit, min lehetne még javítani és fejleszteni a végső verzió előtt.

Ti megveszitek az Alzuros Journey-t? Mi a véleményetek a megújult Draft módról?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Gwent Hungary FB Csoport

Kövess Minket!