Akciófigyelő: Tölthető az Epic Games heti ingyenes játéka

Akciófigyelő: Tölthető az Epic Games heti ingyenes játéka

Irány tölteni a legfrissebb ingyenes Epic Games játékot.

Bár az utolsó pillanatban változtatott az Epic Games csapata a következő heti ingyenes játékon, nem okoztak csalódást a cserével. A Wargame: Red Dragon terjesztésében problémák merültek fel, ezért a jövőben csaphattok majd le a háborús RTS-re. A 2014-es játék helyét a Dungeons 3 vette át, amit kötelező letölteni azoknak, akik szeretik a menedzselős, kihívást jelentő programokat.

Dungeons 3 (Dungeons III)

Jelenleg 29,99 euróért, azaz nagyjából 11 000 forintért tudjátok megvásárolni Steamen a stratégiai játékot, ami mostantól limitált ideig ingyenes az Epic Games jóvoltából. A kazamatákban felépített birodalmak menedzselése nem könnyű feladat, mivel a velejéig gonosz ellenfelek mindent megtesznek, hogy megakadályozzák a terjeszkedést. Az egyjátékos kampány 20 egyedi küldetést tartalmaz, ezért közel 20 órányi tömény szórakozást ígér, ami bőven megéri azt a pár kattintást, amit meg kell tenni ahhoz, hogy megszerezzétek.

Az akció ezúttal is hét napig tart, november 05-én 17:00-kor kezdődik és november 12-én 16:59-én ér véget. A játék örökre megmarad a könyvtárban, ezért megéri behúzni, majd akár később elővenni, amikor épp nincs ötletetek, hogy mivel játszatok.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!