LoL: Kibannolták Twitchről a népszerű streamert, de senki sem tudja, hogy miért

Az LCS egykori sztárja értetlenül áll a kitiltás előtt.

Legutóbb scarra került be a hírekbe azzal, hogy rájött a League of Legends legális csalására. Ezúttal az egykori dignitasos csapattársáról, Voyboyról megy a diskurzus, ugyanis kitiltották a világ legnagyobb streaming platformjáról a népszerű tartalomgyártót.

Joedat Esfahari, ismertebb nevén Voyboy, 2011-ben kezdte meg pályafutását az LCS-ben, először a Dignitas, majd a CLG csapatát erősítette a felső ösvényen. 2012-ben átigazolt a Team Curse-höz, ahol idővel szerepet cserélt, ő lett az együttes kezdő középső ösvényese. Igazán kiugró eredményt sosem ért el, de a visszavonulása után bejött neki az élet. Az egyik legismertebb és legkedveltebb streamerré nőtte ki magát a még mindig csak 25 éves srác. A banhammer elől azonban senki sem bújhat el, még akkor sem, ha egyáltalán nem érti, hogy miért kellett őt bannolni.

Voyboyt egyik pillanatról a másikra tiltották ki Twitchről, miután befejezte az élőzést. Általában nem szokott sokáig tartani, hogy legalább pletyka szinten kiderüljön egy-két részlet az ilyen esetekről, de az lenne a legjobb, ha maga az érintett számolna be arról, hogy mi történt vele. A Voyboy-féle lépcsőn ülős videók már valódi mémmé váltak (Voyboy leül a lépcsőházban és komoly témákról kezd beszélni), lehet ismét ilyen keretek között ismerhetitek meg a tiltás valódi okait.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait! Ne feledjétek, hogy folyamatosan zajlanak a Megyék Csatája - Országos E-sport Verseny LoL csoportkörei. A közvetítéseket a Megyék Csatája Twitch csatornáján követhetitek. A megyekcsataja.hu oldalon további részleteket tudhattok meg a versenyről!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te szoktad nézni Voyboy streamjeit?