Hamarosan visszatérhet TACO és dead is!

Hamarosan visszatérhet TACO és dead is!

Alakulóban egy új brazil csapat, aminek négy játékosát már ismerjük is!

Pár nap híján két hónapja már, hogy az MiBR játékosainak többsége egyszerűen felállt az asztaltól és elhagyta a csapatot. KNgV- és trk maradtak csak, FalleN, fer és TACO, a kemény mag már viselik az MiBR mezét.

A Made in Brazil már új csapattal játszik, a Major győztes brazilokról pedig eddig nem lehetett hallani szinte semmit. TACO-ék törték most meg a csendet. A DBLTAP forrásai szerint TACO és dead, az MiBR volt edzője egy teljesen új csapatot épít. A hírek szerint dead menedzseri pozíciót tölt majd be, TACO mellé pedig korábbi csapattársa felps, valamint Bruno "latto" Rebelatto és Eduardo "dumau" Wolkmer csatlakozik majd.
Ők ketten talán többeknek ismeretlenek. Akik viszont követik a brazil CS:GO-t, azok tudják, hogy mindketten nagy reménységei a régiónak. Dumau még csak 16 éves és jelenleg a Yeah Gaming játékosa, latto pedig 17 évesen erősíti a Red Candids ötösét. Elég ütős felállásnak tűnik, két fiatal tehetség és két igazi veterán.

Az ötödik játékosról még nem tudunk semmit, lehet, hogy fer vagy FalleN érkezik majd, lehet, hogy teljesen más játékosok között keresgélnek TACO-ék. Ahogy azt sem tudjuk még, hogy milyen szervezetet képviselhet majd a csapat, a kiszivárgott információk szerint több lehetséges szervezettel is tárgyalnak már a brazilok.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!