Több száz csaló esett el az Apex Legends legfrissebb banhullámjában

Több száz csaló esett el az Apex Legends legfrissebb banhullámjában

419 játékost tiltottak ki egy glitch miatt.

Nagyon jól indult anno az Apex Legends sztorija, aztán viszonylag rövid idő után beesett a játékbázis száma. Ettől függetlenül a játék továbbra is él, rengetegen szeretik és rengetegen próbálnak is benne csalni. Ők most megkapták a "jutalmukat".

Aki esetleg nem ismerné a játék, annak annyit kell tudnia a rangrendszerről, hogy összesen hat rang van, egyenként 4 alrangra bontva. Nyilván mindenki a saját ügyessége szerint osztályba kerül, ahol aztán nekiállhat farmolni az RP-t vagyis a Ranked Pontokat. Bronze, Silver, Gold, Platinum, Diamond, Master és Apex Predator a rangok sorrendje a legalacsonyabbtól a legmagasabbig.

A játék legfrissebb banhullámjában összesen 419 Diamond vagy magasabb rangú játékos esett áldozatul, méghozzá egy meglehetősen furcsa ok miatt. Természetesen csaltak, de nem úgy ahogy gondolnánk. Nem használtak semmilyen wh-t vagy aimot, egy glitcht használtak, amivel alacsonyabb, konkrétan bronz meccsekbe ugorhattak be. Ott aztán akkora volt köztük és a Bronze játékosok között a különbség, hogy játszi könnyedséggel farmolhatták az RP-t.

Az egészben az a legszebb, hogy nem új keletű már a glitch. Már tavaly ősszel is jelentették azt a fejlesztőknek és még a mai napig nem sikerült kijavítaniuk.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!