Hirdetés

Több száz csaló esett el az Apex Legends legfrissebb banhullámjában

419 játékost tiltottak ki egy glitch miatt.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

Anniewhere a Szurdokban

League of Legends - Heti feedelés a spanokkal

Hirdetés

Nagyon jól indult anno az Apex Legends sztorija, aztán viszonylag rövid idő után beesett a játékbázis száma. Ettől függetlenül a játék továbbra is él, rengetegen szeretik és rengetegen próbálnak is benne csalni. Ők most megkapták a "jutalmukat".

Aki esetleg nem ismerné a játék, annak annyit kell tudnia a rangrendszerről, hogy összesen hat rang van, egyenként 4 alrangra bontva. Nyilván mindenki a saját ügyessége szerint osztályba kerül, ahol aztán nekiállhat farmolni az RP-t vagyis a Ranked Pontokat. Bronze, Silver, Gold, Platinum, Diamond, Master és Apex Predator a rangok sorrendje a legalacsonyabbtól a legmagasabbig.

A játék legfrissebb banhullámjában összesen 419 Diamond vagy magasabb rangú játékos esett áldozatul, méghozzá egy meglehetősen furcsa ok miatt. Természetesen csaltak, de nem úgy ahogy gondolnánk. Nem használtak semmilyen wh-t vagy aimot, egy glitcht használtak, amivel alacsonyabb, konkrétan bronz meccsekbe ugorhattak be. Ott aztán akkora volt köztük és a Bronze játékosok között a különbség, hogy játszi könnyedséggel farmolhatták az RP-t.

Az egészben az a legszebb, hogy nem új keletű már a glitch. Már tavaly ősszel is jelentették azt a fejlesztőknek és még a mai napig nem sikerült kijavítaniuk.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
2 db hozzászólás
  • Davee 8 hónapja
    Hogy hogy az Apex kikerült a Rovatokból? Azt hittem eltünt a föld színéről.
    0 0 Válasz
  • gyllk3hun 5 hónapja
    nem is baj hogy ki tiltották öktet
    0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés