Ismét csaláson kapták a Na'Vi egykori sztárját

Ismét csaláson kapták a Na'Vi egykori sztárját

Starix eltiltása ellenére is beállt edzőnek a Hard Legion mögé.

Sergey "Starix" Ischuk neve remélhetőleg sokaknak ismerősen cseng. Igazi 1.6-os legendáról van szó, aki számtalan szép győzelmet szerzett anno a Na'Vinak és még a CS:GO hajnalán is aktív játékos volt. Sőt, főként kis orosz csapatoknál, de sokat játszott az évek alatt, ha azonban a CS:GO-ról van szó, akkor mégis inkább a Na'Vi-nál betöltött edzői posztjára emlékszünk.

A gond csak az, hogy az emlékeket beárnyékolja a coach bug, aminek használatával Starix is lebukott. Még 2017-ben, az IEM Katowice európai zárt selejtezőjében csalt, az akkori Tricked ellen. Meg is kapta a maga 10 hónapos büntetését, amiből még hátra van 8, ám ez úgy tűnik neki mi sem számít.

Starix ismét csalt, figyelmen kívül hagyta az eltiltását és a edzőként áll a Hard Legion mögött pár napja, a FLASHPOINT 2 egyik selejtezőjében. Persze hamar lebukott, az adminok észrevették és letiltották őt a szerverről. 
Az egészben az a legszebb, hogy Starix elképesztően nagy arccal szokta viselni az ilyeneket. A coach bug botránykor is kikérte magának a vádaskodást, pedig bárki megnézheti YouTube-on a bizonyítékot. Arról nem is beszélve, hogy a mai napig szentül állítja, hogy flusha és a Valve összefogtak, utóbbi támogatja a svéd csalását, miközben pont, hogy Starix az, akiről hónapok óta már csak azért hallani, mert csalt, megbüntették, majd most megint csalt.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!