Első volt a sorban a PS4 és a PS4 Pro bemutatóján, különleges ajándékot kapott

Első volt a sorban a PS4 és a PS4 Pro bemutatóján, különleges ajándékot kapott

Kitartása meghozta gyümölcsét a lelkes gamernek.

Vannak olyan rajongók, akik órákat, sőt akár napokat képesek sorban állni csak azért, hogy elsőként vehessék át a kedvenc gyártójuk legújabb termékét. Ilyen cipőben jár Joey Chiu is, aki a PlayStation 4, valamint a PS4 Pro premierjén első volt az embertömegben, akik arra vártak, hogy megkaparintsák a Sony legújabb konzolját. Ezúttal a PlayStation 5-nél nem lesz hasonló társadalmi esemény, mivel a közös sorban állást ellehetetlenítette a gyártó. Kizárólag online lehet majd beszerezni az újgenerációs konzolt, ami a jelenlegi egészségügyi helyzet és az általános készlethiány miatt egy teljesen érthető döntés.

Joey esete azonban felkeltette a Sony érdeklődését, ezért idén egy különleges ajándékkal kedveskedtek egyik leghűségesebb és legkitartóbb rajongójuknak. Az amerikai játékos megkapta a csomagot, amelyben ott lapult a PS5, sőt egy személyes üzenetet is mellékeltek a játékgép mellé.

Az ajándék PlayStation 5-öt valószínű mindenki elfogadná, azonban Joey Chiuból csak egy van a világon. "A türelem erény, ez a tiéd" - áll az egyedi csomagoláson. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!