Fény derült a Phasmophobia következő pályájának kilétére

Fény derült a Phasmophobia következő pályájának kilétére

Noha a játékban már így sem nevezhető ugyanolyannak két vadászat, a fejlesztő szeretné ezt még színesebbé tenni.

Halloween idején piacra került egy igazán különleges játék, a Phasmophobia az elmúlt hetekben megreformálta a horrorjátékok világát, egy olyan kooperatív szórakozást nyújt a baráti társaságoknak, amilyet ijesztgetős játék még nem tudott. A cím folyamatosan a Steam eladási toplistáinak tetején állt, olyan is előfordult, hogy a 11 euróért vesztegetett játék több pénzt hozott a konyhára, mint a Cyberpunk 2077 előrendelések.

A nagy siker hatására természetesen a játék fejlesztője is átgondolta a terveit, tovább marad early access a Phasmophobia, hogy több időt tudjon szánni a hibák javítására no meg az optimalizálásra.

Viszont ez nem jelenti azt, hogy új kontent nélkül maradna ez a príma horrorvilág, a játék hivatalos Twitterére került ki az alábbi bejegyzés.

A Phasmophobia rendelkezik egy publikus Trello oldallal, amin bárki nyomon követheti, hogy éppen miken dolgozik a fejlesztő, Dknight, nemrég pedig felkerült a listába a "Prison level", ami azt sugallja, hogy egy börtön pályán dolgozik a készítő. Mivel a börtönök általában nem kicsi helyek, így az iskolával és a kórházzal egyező méretű komplexumra tippelnék. Arról egyelőre nincs információ, hogy mikor jelenhet meg ténylegesen, reméljük, hogy minél előbb.

Te játszottál már a Phasmophobiával?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!