Rendőrök vették körbe a Ubisoft Montreal épületét az éjjel

Rendőrök vették körbe a Ubisoft Montreal épületét az éjjel

Szerencsére nem volt valós fenyegetés.

Magyar idő szerint tegnap éjjel vonult ki a rendőrség a Ubisoft montreáli székhelyéhez. Sokáig úgy tűnt, hogy valakik túszokat ejtette a székházban, de végül minden a lehető legjobban végződött, nem sérült meg senki, de továbbra sem tiszta a sztori.

Montreálban még vígan csak a délutánt taposták, Magyarországon viszont már este 8 óra is elmúlt, amikor egy 911-es telefonhívással riasztotta a rendőröket, mondván a Ubisoft épületében fegyveresek vannak, a dolgozók egy része az irodákban barikádozta el magát, de olyanok is voltak, akik a tetőre menekültek. A rendőrség hamar kiért és mindenkit arra kért, hogy kerülje el az épület környékét.

Pár órával később már mindenki megnyugodhatott, a helyszíni erők semmilyen fenyegetést nem találtak. Az ijedtségen kívül senkinek sem esett bántódása, mindenki hazatért a családjához, erről több Ubisoft alkalmazott Twitteren is hírt adott. A sztori nyugtalanító része viszont az, hogy nem tudni pontosan mi történt.
A rendőrség nem adott arról hírt, hogy ki hívta a 911-es számot és azt sem tudjuk még, hogy mi alapján gondolta úgy az illető, hogy túszokat ejtettek a Ubisoft épületében. Lehet, hogy csak egy rossz viccről van szó?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!