Nevezz a OneBlade CS:GO Warmup Kupára, küzdj meg az értékes nyereményekért!

Nevezz a OneBlade CS:GO Warmup Kupára, küzdj meg az értékes nyereményekért!

A világ legnépszerűbb FPS játékában is megmérkőzhettek a Warmup Kupán.

Ha azt hittétek, hogy csak Rainbow Six: Siege-ben csaphattok össze a Warmup Kupán, akkor itt a meglepetés. Jön, jön és mindjárt itt van a OneBlade CS:GO Warmup Kupa, ahol szintén értékes nyereményeket lőhettek össze magatoknak. A nevezés már él, gyűjtsétek össze a csapatot és regisztráljatok a nyílt selejtezőre!

Mit kell tudni a Warmup Kupáról?

A Warmup Kupa sorozat egy nyílt nevezésű kupa, amely a HUNESZ verseny szabályainak szellemében több versenyjátékban kerül megszervezésre. A verseny főszervezője az Esport1, a lebonyolítás a Magyar E-sport Szövetség versenykiírása alapján valósul meg. 

Hol nevezhetsz a OneBlade CSGO Warmup Kupára?

Először látogass el a nyílt selejtező FaceIt oldalára, ahol néhány kattintás után máris bekerülsz a résztvevők közé. A 16. életév betöltése elengedhetetlen a nevezéshez, ha még nem töltötted be a 18. életévedet, akkor egy szülői hozzájárulásra is szükséged lesz, ezt itt éred el. A kitöltött és aláírt nyilatkozatot az info@hunesz.hu e-mail-címre várják a szervezők.

Mikor zajlanak a OneBlade CSGO Warmup Kupa mérkőzései?

  • A nyílt selejtezők 2020. november 28-én 14:00-kor indulnak
  • A top 8 csapat rájátszása, így a döntő 2020. november 29-én kerül megrendezésre

A nyílt selejtezők formátuma egyenes ági kieséses, Bo1-es lesz egészen addig, amíg a továbbjutás nem kerül képbe. Onnantól Bo3-ra váltanak a selejtező legjobbjai. A továbbjutással a zsebben ismét visszaváltanak a csapatok Bo1-ekre. A top 8 csapat rájátszás meccsei, valamint a mindent eldöntő összecsapás Bo3-as formátumban zajlik majd.

Mit nyerhettek a OneBlade CSGO Warmup Kupán?

A legjobban teljesítő csapat 100 000 forinttal, az ezüstérmes 50 000 forinttal gazdagodik.

Nevezz, játssz, és nyerd meg az OneBlade CSGO Warmup Kupát csapatoddal!

Kövess Minket!