Indul a Warmup Kupa, nevezz az LG UltraGear R6S versenyre!

Indul a Warmup Kupa, nevezz az LG UltraGear R6S versenyre!

Gyűjtsétek össze az operátorokat, indul az LG UltraGear R6S Warmup kupa.

Elindult a nevezés az LG UltraGear R6S Warmup kupára, ahol Magyarország legjobb Rainbow Six: Siege játékosai mérkőzhetnek meg egymással az értékes nyereményekért. A regisztráció minden 16. életévét betöltött játékos számára teljesen nyílt, érdemes összeszedni a csapatot minél hamarabb, nehogy lemaradjatok az eseményről!

Mit kell tudni a Warmup Kupáról?

A Warmup Kupa sorozat egy nyílt nevezésű kupa, amely a HUNESZ verseny szabályainak szellemében több versenyjátékban kerül megszervezésre. A verseny főszervezője az Esport1, a lebonyolítás a Magyar E-sport Szövetség versenykiírása alapján valósul meg. 

Hogy mire kell még készülni az R6S-en kívül? Hamarosan erről többet is megtudhattok.

Hol nevezhetsz az LG UltraGear R6S Warmup Kupára?

Nincs más feladatod, mint ellátogatni a nyílt selejtező Battlefy oldalára, ahol néhány kattintás után máris bekerülhetsz a résztvevők közé. A 16. életév betöltése elengedhetetlen a nevezéshez, ha még nem töltötted be a 18. életévedet, akkor egy szülői hozzájárulásra is szükséged lesz, ezt itt éred el. A kitöltött és aláírt nyilatkozatot az info@hunesz.hu e-mail-címre várják a szervezők.

Mikor zajlanak az LG UltraGear R6S Warmup Kupa mérkőzései?

  • A nyílt selejtezők 2020. november 21-én 14:00-kor indulnak
  • A top 8 rájátszása, valamint a döntő 2020. november 22-én kerül megrendezésre

A nyílt selejtezők formátuma egyenes ági kiesées, Bo1-es lesz egészen addig, amíg a továbbjutás nem kerül képbe. Onnantól Bo3-ra váltanak a selejtező legjobbjai. A továbbjutással a zsebben ismét visszaváltanak a csapatok Bo1-re. A top 8 csapat vigaszágas rendszerben mérkőzik meg az értékes nyereményekért. Minden összecsapás egy meccsen dől el, kivéve a felső ági, az alsó ági és a nagy döntő, amelyeket az a csapat nyer, amelyik hamarabb megszerzi a második győzelmét.

Mit nyerhettek az LG UltraGear R6S Warmup Kupán?

A legjobban teljesítő csapat 100 000 forinttal, az ezüstérmes 50 000 forinttal gazdagodik.

Nevezz, játssz, és nyerd meg az LG UltraGear R6S Warmup Kupát csapatoddal!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 


Kövess Minket!