Megismétlődött a legendás mém a BOT Major döntőjében

Megismétlődött a legendás mém a BOT Major döntőjében

BOT Major döntőn szurkolhattunk a hétvégén.

A bejelentésekor mindenki felkapta a fejét, de végül nem kavart túl nagy port a BOT Major. Idén nincs CS:GO Major, ezért a No Majors Club leszimulálta az egészet botokkal. az a pár ezer ember viszont, aki nézte a meccset, azok rendkívül jól szórakozhattak.

A botok alapjáraton is tudnak furcsán viselkedni, hát még ha megpróbálják őket úgy beállítani, hogy játékuk hasonlítson a valódi játékoséra, legalábbis papíron. Rendkívül vicces meccsek voltak a tornán, ami a hétvégén már véget is ért.

A Bot Major bajnoka nem a botralis és nem is a botality lett, hanem a Gambit. 2017 után ha teljesen komolytalanul is és csak a poén kedvvért, de újra Majort nyert a Gambit. Ellenfelük a döntőben a Heroic volt, akik végig verték a botokat a Major minden szakaszában, a döntőben viszont csúnyán elvéreztek. 2-0-ra nyert a Gambit pedig Overpasson még a szerencse sem volt a bot játékosokkal. Bot b0RUP meg tudta ismételni a CS történelem egyik legviccesebb mémjét, a nézők nem kis örömére. 

Az eredeti videó:

És Bot b0RUP verziója:

Az biztos, hogy egy remek volt egy Richard Lewiséktól és a megvalósíts is kellően vicces volt, de sajnos egy Majort nem pótol semmi. Reméljük, hogy 2021-ben már sokkal jobb lesz az egészségügyi helyzet és újra valódi Majorön szurkolhatunk majd.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!