Akciófigyelő: Ezt a két remek játékot adja hamarosan ingyen az Epic Games

Akciófigyelő: Ezt a két remek játékot adja hamarosan ingyen az Epic Games

Visszatér régi jó szokásához az Epic Games, csütörtökön két játékot adnak ingyen.

Az elmúlt hetekben visszafogott kínálattal jelentkezett az Epic Games az ingyenes játékok terén, de csütörtökön ismét érdemes lesz minden gamernek ellátogatni az oldalukra. Limitált ideig nulla forintért húzhatjátok be az Elite Dangeroust és a The World Next Doort. Főleg előbbi lehet, ami felkeltheti az érdeklődéseteket, mivel egy tripla A-s sci-fi programról van szó.

The World Next Door

Egy lázadó tinilány kalandjait követhetitek ebben a történetközpontú, de mégis pörgős akció-kalandjátékban, amelyben visszaköszönnek a "vizuális regények" ismertetőjegyei. A párhuzamos világban ragadt Junnak nem lesz egyszerű dolga, mivel kevés ideje van visszatérni a saját hazájába. A csaták megvívásához logikázásra van szükség, ezzel próbált újítani a Rose City Games, amikor 2019-re összerakták a programot.

Elite Dangerous

Igazán jó űrszimulátorból kevés van a piacon, de az Elite Dangerous mindenképp megérdemli, hogy a jobbak között tartsátok számon. A hatalmas galaxis csak arra vár, hogy felfedezzétek akár egyedül, akár többed magatokkal. Elképesztő méretű terület vár rátok, de akkor sem kell aggódni, ha a csatákban érzitek igazán otthonosan magatokat. A Frontier Developments hatalmas fába vágta a fejszéjét, de a végeredmény önmagáért beszél. Ameddig nem jelenik meg a Star Citizen, addig az Elite Dangerous lehet az, amivel csillapíthatjátok az étvágyatokat. 

Mindkét játékot november 19-én 17:00-tól zsebelhetitek be, az akció egészen november 26-án 17:00-ig tart.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!