Úton a GWENT új kiegészítője

Úton a GWENT új kiegészítője

A Way of the Witcher új mechanikákat és rengeteg witchert hoz be a játékba.

A legutóbbi Gwent Open után nyilvánossá vált, hogy a következő kiegészítő decemberben érkezik, a címéről és a tematikájáról azonban nem osztottak meg akkor információt. Az előzetesen kiszivárgó grafikák alapján sokan egy witcher témájú kiegészítőt vártak, melyet valamelyest meg is erősített az egyik vezetőfejlesztő, aki szerint kevés a witcher a Gwentben, pedig a játék címében is benne vannak.

2 hete aztán elindult az újabb Journey Alzurral, aki nem csak az egyik leghíresebb varázsló, de a witcherek megalkotója is, így szinte adott volt a lehetőség, hogy ez a kiegészítő valóban a witcherekre fog épülni. Az előzetes várakozások bejöttek, a Way of the Witcher (azaz a Witcher útja) december 8-án kerül be a játékba.

A trailer alapján a 4 Witcher iskoláról (Griffin, Macska, Medve, Vipera) és alapítóikról fog szólni a történet, és ezenkívül természetesen még rengeteg egyéb lap is érkezik, hiszen összesen 70 új kártyát vehetünk majd kézbe. Az egyik lap ráadásul már tegnap óta elérhető: Alzur nem csak leader skinként, de kártyaként is részt vesz a harcokban.

Néhány új egységet már fel is fedtek tegnap a fejlesztők, az elkövetkezendő időszakban pedig minden egyes nap további lapokat tekinthetünk meg. Az első vadonatúj képesség az „Adrenaline”, mely a kézben tartott lapok számát veszi figyelembe. A kiegészítő kártyáit pedig ITT lehet elérni.

Előrendelői csomagok

A CDPR jó szokása szerint most is készült előrendelői csomagokkal. Íme a 3 választási opció:

  • Az Alzur’s Pre-order pack tartalma 25 prémium hordó a Way of the Witcher kiegészítőből, az Alzur’s Laboratoy névre hallgató csatatér és Alzur lapjának prémium, tehát animált változata.
  • Az Extraordinary Pre-order Pack csomagban nem csak 10 Journey szintet kapunk azonnal, hanem egy kártyahátlapot, mely attól függően változik, melyik frakcióval indulunk éppen a csatába.
  • A Way of the Witcher Combo ajánlat pedig a fent említett 2 csomag együttesét tartalmazza, megspékelve egy „The Witcher” titulussal is.

Év végi események

A CDPR-nak mozgalmas decembere lesz, hiszen nem csak a december 8-án megjelenő kiegészítő, illetve a 10-én érkező Cyberpunk 2077 lehet fontos mérföldkő, hanem a december 5-6-án zajló Gwent World Masters e-sport döntő is az év egyik legnagyobb eseményének számít. A Gwent Masters 2. szezonjának 4 Openje után itt az ideje tehát lezárni ezt az idényt egy hétvégi tornával, melynek összdíjazása 50.000 dollár.

Nem kell azonban sokat várni, és egy újabb magyar torna is megrendezésre kerül: december 13-án a Nomad Gaming tartja meg a következő kupáját, ahol az új kiegészítő lapjai miatt egy még nem kiforrott meta teheti rendkívül izgalmassá a történéseket.

Ti beruháztok valamelyik előrendelői csomagra? Milyen witcherekre lennétek kíváncsiak a kiegészítőben?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Gwent Hungary Facebook csoport

Kövess Minket!