NiKo távozásával nagyobb változás jöhet a FaZe életében, mint azt gondoltuk

NiKo távozásával nagyobb változás jöhet a FaZe életében, mint azt gondoltuk

Továbbra is irányítót keres a FaZe.

NiKo elment, olofmeister jött, ami egyben azt is jelenti, hogy továbbra sincs rendes irányítója a FaZe-nek. Míg az elmúlt hónapokban NiKora erőltették rá ezt a szerepet, most coldzera az, aki inkább csak a száját húzza a kényszerűen bevállalt feladatok miatt.

Ez viszont nem marad sokáig így, legalábbis a legújabban kiszivárgott információk alapján. A csapathoz közeli források elmondása szerint coldzera minden erejével új irányítót keres, sőt, igazából már talált is egyet, csak őt nem lesz egyszerű megszerezni.

A FaZe ex-irányítója, a mousesports jelenlegi vezetője, karrigan az, akit meg szeretne szerezni cold és a FaZe. Ezt a pletykát DeKay is megerősítette, valamint hozzátette, hogy ez nem egy új ötlet már a csapatnál, azóta beszélnek róla, mióta felröppentek az első pletykák NiKo távozásáról.

A gond ott kezdődik, hogy a mousesports valószínűleg nem engedi majd csak úgy el karrigan kezét, az pedig kérdéses, hogy a FaZe hajlandó lenne-e kivásárolni őt. Ha nem, akkor 2021 márciusáig kell várniuk, karrigan mouzos szerződése akkor jár majd le.

Az pedig már csak merő találgatás, de sokaknak tetszik az az ötlet, amit SPUNJ Tweetelt a téma kapcsán. Ő karrigannel együtt ropz-ot is átvinné a FaZe-hez, míg az OG-s Aleksibt és mantuut a mousesports-hoz igazoltatná.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!