Hatalmas a Fortnite következő in-game eventje, legalábbis ami a fájljait illeti

Hatalmas a Fortnite következő in-game eventje, legalábbis ami a fájljait illeti

A leakerek információi szerint soha egyetlen esemény adatai sem nyomtak még ennyit.

Noha hivatalos időpont még nincsen, a játék jelei, illetve a leakerek által szolgáltatott információkból már tudni, hogy közeledik a Fortnite aktuális szezonjának in-game eventje, Galactus várhatóan egy cseppet beleszól a térkép természetes életvitelébe. A héten megérkezett a a játék v14.60-as frissítése, ami a szezon utolsó update-je, ez pedig tartalmazta az eventhez szükséges fájlokat is.

Természetesen a leakerek is megnézegették maguknak, no persze nem felfedési célzattal, ugyanis már jó ideje nem spoilerezik el az event pontos menetét sem a közösségnek, sem maguknak. Ettől függetlenül viszont jó, hogy megnézték, ugyanis kiderült, hogy az event fájlok tömörítve nagyjából 1,3 GB-t, kicsomagolt állapotban 3,9 GB-t nyomnak.

Lucas7yoshi információi szerint az eddigi legnagyobb event fájl tömörítve 620 MB volt. Bár a méret alapján is könnyű lenne azt mondani, hogy valami igazán különlegesre készül az Epic, érdemes emlékezni a cég kreatív igazgatójának, Donald Mustardnak a szavaira, aki azt mondta, hogy a Galactus event örökre megváltoztatja a játék jövőjét.

Reméljük, hogy a legnagyobb alatt ő is inkább a tartalomra, az eseményre gondolt, nem pedig a tényleges méretére. Pontos dátum még nincsen, viszont a szezonból sincs már sok hátra, így hamarosan minden kiderül.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!