Egy komoly glitch tesz tönkre sok FUT Champs meccset

Egy komoly glitch tesz tönkre sok FUT Champs meccset

Egyre több játékos számolt be arról, hogy egy játékban előforduló hiba totál gajra vágta a meccseiket.

Az egy dolog, ha az ember a játék hibájából kap ki, viszont ha ennek óriási tétje van, az már dühítő tud lenni, főleg, ha nem csak egyszer, hanem sorozatban megtörténik az ilyesmi. Bár kimutatták ugyan, hogy a rage nem feltétlen ártalmas, azért mégis fontos megjegyezni, hogy rossz érzés nagyon, amikor a játék balgasága miatt kénytelen veszíteni valaki. A FUT Champions Weekend League ráadásul még csak épp kezd beindulni az új játék esetében, de már most nagy problémáról számolt be a közösség.

Ugye ilyenkor 30 meccs áll mindenki rendelkezésére, szóval nem mindegy milyen eredménnyel végez valaki a hét végére. A minél jobb jutalmak, illetve a top 200 elérése sokaknak kulcsfontosságú. A hétvége azonban bebizonyította, hogy sajnos nem minden fenékig tejfel. Kiderült ugyanis egy hiba, ami teljes mértékben szétzilálta az összecsapásokat.

"Ha FUT Champs meccset játszot és az ellenfeled gólt szerez, te pedig azonnal cserélsz, akkor minden bizonnyal befagy a FUT-os átvezető animáció és megkapod a vereséget, még akkor is, ha győzelemre állsz. Velem háromszor történt meg."

Liamon kívül többen is beszámoltak erről az idegesítő jelenségről, és ha te is hasonlóval találkoztál, akkor tudd, hogy nem a te vagy az ellenfeled hibájából jött létre ez a helyzet. Többen azt is elmondták, hogy másik játékmódban is futottak már bele hasonlóba.

Egyelőre arról nincs információ, hogy javította-e már az EA Sports, de még csak nem is kommunikáltak róla, így csak bízni lehet benne, hogy a héten fixálják a glitchet. Nem lenne jó ugyanis egy újabb hétvégén is ezzel a jelenséggel találkozni.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!