Gaming: Ingyenes Witcher dzseki jár a Cyberpunk 2077 mellé

Gaming: Ingyenes Witcher dzseki jár a Cyberpunk 2077 mellé

Ingyenes extra tartalommal kedveskedik a CD PROJEKT RED a Cyberpunk 2077 vásárlóknak.

Minden jel abba az irányba mutat, hogy december 10-én végre valahára megjelenhet a 2020-as év egyik, ha nem a legjobban várt videójátéka, a Cyberpunk 2077. A CD PROJEKT RED csapata bejelentette a közösségi média oldalán, hogy minden Cyberpunk 2077 vásárló, platformtól és kiadástól függetlenül kap egy jó nagy adagnyi ingyenes witcheres kiegészítőt.

Mindössze annyit kell tenni az extra DLC-ért cserében, hogy összekötitek a játékotokat a GOG.commal, ami egyébként is erősen ajánlott, mivel kiváló akciókkal és rengeteg ingyenes játékkal lehettek gazdagabbak, ha időnként meglátogatjátok az online áruházat.

A Witcher kiegészítőket tartalmazó csomagban a Farkas Iskola jelével ellátott kabát talán a legizgalmasabb, de egyedi póló, plüss és kés is üti a markotokat, ha lecsaptok az ajánlatra. Várhatóan a jövőben még több extra kozmetikai elem kerül majd be a játékba, amelyek semmilyen hatással nem lesznek a játékmenetre, cserében el lehet költeni majd rájuk a pénzt. Azok is örülhetnek, akik a Gwenttel ütik el a szabadidejüket, mivel a GOG.comos összekötés után egyedi kártyahátlappal és körjelölővel gyarapíthatják gyűjteményüket.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te megvetted már a Cyberpunk 2077-et?