Eldőlt Rekkles sorsa: A svéd legenda a G2 Esportsban folytatja

Eldőlt Rekkles sorsa: A svéd legenda a G2 Esportsban folytatja

A világ egyik legismertebb LoL játékosa közel 8 év és 600 mérkőzés után elhagyta a Fnaticot, hogy a G2 Esportsnál folytassa karrierjét.

Először Perkz távozása rázta meg az LEC-t, majd nem sokkal később Rekkles jelentette be, hogy nem szeretné a Fnaticban megkezdeni a 2021-es tavaszi szezont. A találgatások azonnal elindultak, hogy Európa legjobbjainak hajóját merre fújja tovább a szél, de arra valószínű kevesen számítottak, hogy pont egymást váltják majd. 

Rekkles a G2 Esports új lövésze

Hiába rendelkezett még aktív szerződéssel 2022 novemberéig az egész G2 kezdő, Perkz kivásárlásával eldőlt, hogy megüresedik a lövész pozíciója. Szinte biztos, hogy a háttérben gyakorlatilag az összes szabadon igazolható lövész bepróbálkozott ocelote-nál, a G2 első emberénél, hogy ő tökéletesen tudná pótolni Perkzt. Végül azonban nem Crownshot, nem Upset, hanem Rekkles lesz Mikyx társa az alsó ösvényen, vagyis Európa második legerősebb csapatából a legerősebbe igazolt a veterán LoL-os.

Mivel a G2-ból négy játékos maradt 2021-re, csak Perkz távozott a klubtól, ezért számítani lehet arra, hogy Rekklesszel is ugyanazok lesznek a céljaik. Európa megnyerése nem jelent számukra kihívást, erre jó példa volt az elmúlt két esztendő, de a világbajnokságon még egyszer sem sikerült felülni a trónra. 2019-ben sima 0-3-mal kapituláltak a Funplus Phoenix ellen a döntőben, 2020-ban az elődöntőben zúgtak ki a későbbi világbajnok DAMWON Gaming ellen. Rekkles beépítése nem jelenthet problémát, mivel annyit játszott már korábban az FNC mezében a G2 ellen, hogy pontosan tudja mire kell készülnie. Innentől már csak egyetlen kérdés maradt nyitva, ki lehet Rekkles utódja a Fnaticban?

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait! Ne feledjétek, hogy folyamatosan zajlanak a Megyék Csatája - Országos E-sport Verseny LoL csoportkörei. A közvetítéseket a Megyék Csatája Twitch csatornáján követhetitek. A megyekcsataja.hu oldalon további részleteket tudhattok meg a versenyről!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!