A Na'Vi volt irányítója szerint nem ritka a match-fixing még a Majorökön sem

A Na'Vi volt irányítója szerint nem ritka a match-fixing még a Majorökön sem

Szomorú, hogy még a legnagyobb tornákon is próbálják lefizetni a csapatokat.

Denis "seized" Kostin már jó ideje eltűnt a profi tier1 CS:GO mezőnyéből, pedig előtte évekig az egyik legjobb csapatban, a Na'Vi-ban játszott. Egy időben még irányította is s1mple-éket. Jelenleg a Cyber Legacy játékosa, de most az eredményei miatt hallottunk felőle.

A napokban zeus vendége volt az ukrán saját YouTube csatornáján, ahol egy egész hosszú interjú készült vele. Érdemes egyébként végignézni, sok érdekes és vicces sztorit húztak elő a srácok, de ami most nekünk igazán fontos az csak egy bizonyos téma.

Seized elmondása alapján a match-fixing vagyis a bundázás még mindig nagy gond a CS:GO legmagasabb szintjein is. Nem azt mondta, hogy sok meccse előre le van játszva, de rengetegen próbálkoznak ezzel. Szerencsére ezeket az ajánlatokat minden nagy csapat elutasítja. Bevallása szerint őt is kapott ajánlatokat anno, de mindet elutasította.

"Amennyire én tudom, egy Major meccsért akár 20 ezer dollárt is kifizetnek egy csapatnak, természetesen /fő. A meccs szintjétől függ. Ha egy kínai tier3-as mérkőzésről van szó, akkor ez az összeg csak 500 dollár körül mozog."

Egyrészt szomorú ha valóban ennyire sokan próbálnak bundázni, még egy Majorön is. Másrészt viszont, ezek az ex-Na'Vis, figyelemre vágyó játékosok mostanában mindig hasonló sztorikkal állnak elő. Starix például szentül hitte, hogy flushat direkt engedi a Valve csalni, miközben pont őt érték csaláson nem is olyan régen.

Rendelj OneBlade borotvát, 25% kedvezménnyel és díjmentes kiszállítással!
Kupon kód: gamer

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!