Most már biztos - Jön a The Last of Us sorozat!

Most már biztos - Jön a The Last of Us sorozat!

Csak győzzük kivárni a premiert.

Valahogy sosem voltak jók a videojátékokat nagyvászonra vivő filmek, és ez elmondható visszafelé is. Jelenleg is dolgoznak például az Uncharted filmen, amit bizakodva vár a közönség, a Capcom-féle Monster Hunter feldolgozás viszont már most förtelmesnek tűnik.

Szerencsére van még remény, hiszen most már hivatalosan is készül a The Last of Us sorozat. A projekt eddig is létezett, nem most hallunk a tervekről, de az HBO most adott csak teljesen zöld utat a sorozatnak.

ráadásul nem kis nevek dolgoznak a sorozaton. Egyrészt ott lesz a stábban Neil Druckmann, a The Last of Us kreatív igazgatója, a rendezésért a Csernobilt is jegyző Craig Mazin felel majd, a produceri székben pedig azt a Carolyn Strausst látjuk majd, aki a Trónok Harca és a Csernobil esetében a produceri teendőket látta el. A széria szinopszisa is napvilágot látott már, ez alapján a sorozat az első játék történéseit követheti majd.

"A sztori 20 évvel a modern civilizáció összeomlása után játszódik. Joel, a tapasztalt túlélő azt a feladatot kapja, hogy csempéssze ki a 14 éves Elliet egy karanténzónából. Ami egy könnyű melónak ígérkezik, végül egy brutális, embert próbáló feladattá növi ki magát, ami alatt át kell utazniuk az Amerikai Egyesült Államok területén, miközben csakis egymásra számíthatnak."

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!