PUBG Invitational S - Nyolc hetes versennyel támad a játék

PUBG Invitational S - Nyolc hetes versennyel támad a játék

Ideje felkészülni, mert jövőre jön az eddigi talán legnagyobb és leghosszabb PUBG verseny!

A nyugati piacon már kétségtelenül kevesebb befolyással bír a PUBG, de keleten még mindig óriási tömegeket mozgat meg, amatőr és e-sport szinten is. Sőt, a fejlesztők is folyamatosan foglalkoznak még a játékkal, a Tencent óriási összegeket fektet a PUBG Mobile-ba, nemrég bemutatkozott a PUBG Shield, ami ne csapjon be minket, nem egy játékbeli pajzs, illetve a KoreON fesztiválon is szerepet kap a játék.

Most pedig bejelentették az eddigi talán leginkább nagyszabású PUBG versenyt, jön a nyolc hetes PUBG Invitational S! Az idei PUBG Global Series a koronavírus miatt elmaradt, átalakul a PUBG Continental Series versennyé, így az Invitational S nagy űrt tölthet majd be 2021-ben.

Összesen 32 csapat játszhat majd az eseményen, az összdíjazás pedig 3,5 millió dollár lesz. A versenyre Dél-Koreában kerítenek majd sort, szerte az egész világból érkeznek majd a játékosok és a csapatok, hogy megmérkőzzenek a 2021 február 2-tól egészen március 28-ig tartó bajnokságon. A szervezők természetesen minden óvintézkedést megtesznek majd, a helyszínre érkező csapatok két hetes karanténba kerülnek, mialatt a PUBG Corp gondoskodik majd minden kényelmükről.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!