Hirdetés

A VALORANT több jelölést kapott a The Game Awardson, mint a CS:GO

De koránt sem biztos, hogy meg is kapja a díjakat.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

Anniewhere x Teamfight Tactics

Kicsi Legendák világában #10

Hirdetés

Lassan itt a szokásos év végi The Game Awards, ahol a 2020 legjobb játékait díjazzák majd, különböző kategóriákban. Az év játéka díjért is remek címek szállnak harcba, erről bővebben a PC Guru cikkében olvashattok, minket most jobban érdekelnek az e-sport címek.

A Riot legújabb játéka, a CS:GO killernek bélyegzett VALORANT ugyanis jelölésekben máris lekörözte a CS:GO-t. Ugyanez például anno nem sikerült a Rainbow Six: Siege-nek. A Riot játéka harcba száll az Év E-sport Játéka, a Legjobb Közösségi Támogatás és a Legjobb Multiplayer kategóriában, míg a CS:GO-t csak az Év E-sport Játéka kategóriában jelölték.

Jelölések tekintetében tehát a VALORANT a jobb, legalábbis a The Game Awards-on, de még koránt sem biztos, hogy díjazásban is lekörözi majd a CS:GO-t. Arról pedig ne feledkezzünk meg, hogy VALORANT ide vagy oda, a CS:GO-val pár napja is több, mint egy millió játékos játszott egyszerre.

Rendelj OneBlade borotvát, 25% kedvezménnyel és díjmentes kiszállítással!
Kupon kód: gamer

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
4 db hozzászólás
 • Zalan 11 napja
  Ez csak a Hype miatt van, figyeljétek meg, 1-2 év mulva a kutya sem fog játszani vele, míg a CSGO már nyolc éves. Megnézném hogy a Valorant 8 évig megtartja a rajongótáborát. Én is játszottam a Valoranttal egy 25 órát és semmi extra
  0 0 Válasz
 • HunFarago 8 napja
  gg
  0 0 Válasz
 • DAONN 5 napja
  gg
  0 0 Válasz
 • Ghostrider 4 napja
  jóóó
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés