LoL: Megtalálták Bjergsen utódját Vizicsacsi volt csapattársának személyében

LoL: Megtalálták Bjergsen utódját Vizicsacsi volt csapattársának személyében

Veteránt veterán váltott 2020 legerősebb NA LCS csapatában.

Egy legendával szegényedett a Team SoloMid csapata, ugyanis Bjergsen bejelentette hetekkel ezelőtt, hogy szögre akasztja az egeret. A megüresedett középső ösvényes pozícióval kapcsolatban gyakorlatilag az összes szabadon igazolható játékos nevét szóba hozták, végül a leghangosabb pletykák igazolódtak be. A csapat megerősítette minden létező platformon, hogy a TSM midese PowerOfEvil lesz 2021-ben, aki a FlyQuest után még egy szintet szeretne lépni.

A 23 éves német játékos leigazolása alátámasztja a trendeket, amelyek alapján egyre több európai játékos veti meg a lábát, vagy épp marad az észak-amerikai LoL ligában. Az előző szezonban egyértelműen POE volt az, aki képes volt tartani a lépést Bjergsennel a "legjobb LCS középső ösvényes" címéért folytatott harcban. A nemzetközi tapasztalata hatalmas, elég csak végignézni azokon a csapatokon, ahol játszott már. A Unicorns of Love, a Ninjas in Pyjamas, az Origen, a Misfits Gaming, az OpTic Gaming, a CLG és a FlyQuest után megérkezett a Team SoloMidbe, ahol maga Bjergsen edzői munkája mellett teljesedhet ki. A cél 2021-re nem lehet más a csapatnál, mint az ismétlés az LCS-ben, vagyis behúzni a bajnoki címet. A Worldsön nyújtott csúfos kudarcokat el kell felejteni, tiszta lappal indulhat a klub jövőre. 

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait! Ne feledjétek, hogy folyamatosan zajlanak a Megyék Csatája - Országos E-sport Verseny LoL csoportkörei. A közvetítéseket a Megyék Csatája Twitch csatornáján követhetitek. A megyekcsataja.hu oldalon további részleteket tudhattok meg a versenyről!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted jól döntött a TSM PowerOfEvillel?