"Egyetlen Major győzelem nem elég" - Nivera

A fiatal belga a Na'Vi elleni győzelem után beszélgetett röviden a Dexerto munkatársával.

A hétvégén parádés győzelmet aratott a Vitality a Na'Vi fölött az IEM Peking európai döntőjében. Kijárt már ez a francia csapatnak, idén ez már az ötödik döntőjük volt, de csak most először jött össze a győzelem.

Ebben pedig nagy szerepe volt Niverának is, aki jelenleg a Vitality hatodik játékosa. Remekül működik ez a felállás, Bo3-ban is hasznos hiszen, hogy ha kell, akkor egy friss játékos tud beugrani egy-egy pályára, Bo5-ben pedig ez egy igazi titkos fegyver. A döntő után a Dexerto munkatársával beszélgetett a fiatal belga, többek között arról is, hogy mekkora nyomás van rajta testvére, ScreaM és az ő eredményei miatt.

"A cél az, hogy meg tudjam ismételni a testvérem, ScreaM karrierjét. Mindent bele adok és a végén nem hiszem, hogy bármit is megbánnék majd. (...) Egyetlen Major győzelem nem elég. A testvérem sok mindent elért ebben a játékban, igazán keményen kell dolgoznom nekem is."

Az biztos, hogy akkora legendává válni, mint ScreaM, nem egyszerű dolog. De ha valakinek, akkor Niverának erre minden esélye megvan. Hét meccset, összesen kilenc pályát játszott eddig a Vitality színeiben. Ez idő alatt pedig egészen páratlan játékot mutatott, ami a statisztikáin is meglátszik.
Egyetlen egyszer esett csak 1.0-s HLTV értékelés alá, akkor is csak minimálisan. Hozzákell tennünk, hogy eddig a Vitalityben csak és kizárólag Infernot és Dust2-t játszott más pályát nem. Ugyanakkor, a hat emberes felállás célja pont ez vagy valami hasonló lenne, hogy legyen olyan játékos, aki egy-egy pályán tud helyettesíteni mást. Ezzel is maximalizálva a csapat teljesítményét.

Rendelj OneBlade borotvát, 25% kedvezménnyel és díjmentes kiszállítással!
Kupon kód: gamer

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!