Kiszivárgott a Fortnite Season 5 néhány BP skinje, felbukkant a hivatalos indexkép

Kiszivárgott a Fortnite Season 5 néhány BP skinje, felbukkant a hivatalos indexkép

Talán soha ilyen hamar nem kerültek még ki Battle Pass skinek.

Minden játékos tűkön ülve várja már a Fortnite Chapter 2 - Season 4 végét, hiszen az új szezon új tartalma már önmagában érdekes, de az Epic ezt még meg is fejeli egy grandiózusnak ígért in-game eventtel. A szezonból még majd egy hét hátra van, de úgy néz ki, hogy már most kikerült néhány skin a következő Battle Pass-ból.

A már szezonról szezonra legendássá vált indexképet az Epic Games maga töltötte fel. Jól látható, hogy a szezon egyik sztár skinje a Mandalorian főszereplője lesz, még Baby Yoda is érkezik, de rajtuk kívül original Fortnite skinek is lesznek.

FireMonkey szerint ez már nem Marvel dedikált szezon lesz, csak fog tartalmazni a BP egy-két secret skint az előző szezonokhoz hasonlóan, ahogy tette azt Deadpoollal, vagy Aquamannel. HYPEX szerint egyáltalán nem baki, hogy ilyen hamar megjelentek a skinek.

Ezen a ponton érdemes megjegyezni, hogy az Epic Games mestere a marketingnek, a leakeket is profi módon tudják a saját érdekeiknek megfelelően manipulálni, így abszolút lehet ebben valami.

Kíváncsian várjuk, hogy mi minden fog megbújni a következő BP-ben.

Te örülsz a Mandalorian skinnek?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!