Hirdetés

Kiszivárgott a Fortnite Season 5 néhány BP skinje, felbukkant a hivatalos indexkép

Talán soha ilyen hamar nem kerültek még ki Battle Pass skinek.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

Queens of Game

Queens of Game podcast

Hirdetés

Minden játékos tűkön ülve várja már a Fortnite Chapter 2 - Season 4 végét, hiszen az új szezon új tartalma már önmagában érdekes, de az Epic ezt még meg is fejeli egy grandiózusnak ígért in-game eventtel. A szezonból még majd egy hét hátra van, de úgy néz ki, hogy már most kikerült néhány skin a következő Battle Pass-ból.

A már szezonról szezonra legendássá vált indexképet az Epic Games maga töltötte fel. Jól látható, hogy a szezon egyik sztár skinje a Mandalorian főszereplője lesz, még Baby Yoda is érkezik, de rajtuk kívül original Fortnite skinek is lesznek.

FireMonkey szerint ez már nem Marvel dedikált szezon lesz, csak fog tartalmazni a BP egy-két secret skint az előző szezonokhoz hasonlóan, ahogy tette azt Deadpoollal, vagy Aquamannel. HYPEX szerint egyáltalán nem baki, hogy ilyen hamar megjelentek a skinek.

Ezen a ponton érdemes megjegyezni, hogy az Epic Games mestere a marketingnek, a leakeket is profi módon tudják a saját érdekeiknek megfelelően manipulálni, így abszolút lehet ebben valami.

Kíváncsian várjuk, hogy mi minden fog megbújni a következő BP-ben.

Te örülsz a Mandalorian skinnek?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés