Hirdetés

Pár nap és egy gyros tál áráért szerezhetjük majd meg a Red Dead Redemption 2 Online részét

Ti tesztek majd egy próbát a jövőben önálló játékként futtatható Red Dead Redemption 2 Online-nal?

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

LEC Spring Split 2021

Vitality vs. Misfits Gaming (1. hét)

Hirdetés

Miközben mindenki a GTA 6-ra utaló nyomok után kutat, ne feledkezzünk meg a Rockstar másik nagysikerű szériájáról sem. Persze kicsit mostohagyermekként van számon tartva a Red Dead Redemption, hiszen csak egy "cowboyos GTA".

Nem is tévedhetnénk nagyobbat. Az eredetileg 2018-ban megjelent játék egy igazai remekmű, ha kíváncsi vagy a mi véleményükre, akkor az Esport1 tesztjét ITT találhatjátok. Hasonlóan a GTA-hoz, az RDR2-nek is van egy kvázi multiplayer játékmódja, a Red Dead Redemption 2 Online.

Sajnos ez koránt sem akkora siker, mint a GTA Online. Hosszú hónapokig szenvedett az Online hibák tömkelegétől és félkész megoldásoktól, mire pedig észhez tértek a fejlesztők, a játékosok nagy része már lelépett. Ezt próbáljak most kijavítani azzal, hogy önálló játékká alakítják az Online-t.

December elsején debütál majd az "új" Red Dead Redemption 2 Online, ami onnantól kezdve külön lesz megvásárolható. Ráadásul meglehetősen kedvezményes áron. December 1. és 2021. február 15. között potom 5 dollárért vehetjük majd meg a játékot, ami eléggé kihagyhatatlan ajánlatnak tűnik. Később persze már drágább lesz a program, de nem hinnénk, hogy 40 eurónál többe kerülne majd.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
2 db hozzászólás
  • hun_hetek 1 hónapja
    Nem hiszem hogy adok a játéknak esélyt
    0 0 Válasz
  • DAONN 1 hónapja
    nem adom neki meg az esélyt
    0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés