Akciófigyelő: Itt az Epic Games heti ingyenes játéka, már töltheted is

Akciófigyelő: Itt az Epic Games heti ingyenes játéka, már töltheted is

Elkezdődött az Epic Games Store Black Friday Sale, de nem maradhat el a heti ingyenes játék sem.

Duplán érdemes ellátogatni az Epic Games Store oldalára, ugyanis a szokásos heti ingyenes játék mellett elrajtolt a különleges Black Friday Sale, ahol hatalmas kedvezményekkel vásárolhatjátok meg a legjobb játékokat. Mielőtt azonban elmerülnétek az akciók fergetegében húzzátok be nulla forintért a Spintires sorozat második epizódját, a MudRunnert.

Spintires: MudRunner

 

Az eredeti Spintires 2014 nyarán érkezett meg a boltokba, hogy az off-road vezetés élményével megajándékozza a műfaj rajongóit. A 2017-es spin-offon a Saber Interactive és az Oovee Game Studios csapata dolgozott, hogy még realisztikusabban mutassák be azt, milyen érzés lehet a veterán szovjet gépek kormánykerekénél ülni. A játékosok elé kitűzött feladatok egyszerűnek tűnnek, de korántsem azok. A fahasábok szállítása közben figyelni kell az üzemanyagra és a sérülésekre, amelyek jelentősen megnehezítik a dolgokat. Egyedül és társakkal együtt is meghódíthatjátok a hat különböző térképet, de ha ez sem lenne elég, akkor várnak az extra játékmódok, ahol kihívásokat teljesíthettek.

Epic Games Store Black Friday Sale

November 26-án 17:00-tól rajtolnak a hatalmas akciók, amelyek között egészen december 3-áig válogathattok. Bár a platform még mindig megosztja a közösséget, de a 15 € felett beváltható 10 €-s kuponok miatt mindenképp ajánlott körbenézni. A legjobb ajánlatok között számítani lehet akár olyan címekre is, amelyek 2020-ban jelentek meg.

A Spintires: MudRunner 2020. november 26-án 17:00-tól december 3-án 17:00-ig nulla forintért elérhető az Epic Games Store-ban. Mindössze egy fiókra, valamint kétfaktoros hitelesítésre van szükségetek a játék bezsebeléséhez.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!