Elrajtolt a Steam Őszi Vására, nem kell sokat várni az Epic Games Store-ra sem

Elrajtolt a Steam Őszi Vására, nem kell sokat várni az Epic Games Store-ra sem

Megéri körbenézni a Steam oldalán, sőt a mai nap az Epic Games Store is begyújtja a rakétákat.

Elérkezett a hálaadás ünnepe az Egyesült Államokban, ami azt jelenti, hogy november 27-én, azaz holnap elrajtol a hivatalos Black Friday. Az egész világra kiterjedő leárazás-cunamint meglovagolják a legnépszerűbb online videójátékos boltok is, így már készíthetitek a pénztárcátokat, ugyanis a Steam 2020-as Őszi Vására javában zajlik, az Epic Games Store Black Friday Sale a mai napon indul.

Steam 2020 Autumn Sale

Egészen december 1-jén 19:00-ig válogathattok az akciós videójátékok között, de akkor sem kell aggódni, ha most nem tetszett meg semmi, ugyanis egy hónapon belül, karácsony közelében indul a Steam 2020 Winter Sale, ami az év talán legnagyobb videójátékos vásárának tekinthető. Természetesen azért most is vannak olyan ajánlatok, amelyeket kár lenne kihagyni, ezekből találtok itt néhányat.

Epic Games Store Black Friday Sale

November 26-án 17:00-kor rajtol és egészen december 3-áig tart a Steam talán legnagyobb konkurenciájának időszakos vására. Mindenképp érdemes lesz majd körbenézni a leárazások között, mivel 15 € felett beválthatjátok a 10 €-s kuponjaitokat, így piszok olcsón lehet a tiétek a kiszemelt játék. A frissen megjelent játékok (AC Valhalla, Godfall) biztosan nem kap majd kedvezményt, de például a Watch Dogs: Legion esetében már lehet erre számítani.

 OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te melyik áruházban vásárolsz többet?