Nagy bukta lett a Marvel's Avengers játék, mégis reménykednek az alkotók

Még a gyártási költségeket sem sikerült kinullázni az eladásokkal, viszont jönnek majd az új tartalmak, és ettől várják a játékosok visszatérését.

Amikor a mozikban feltűntek a Bosszúállók, akkor rengetegen gondolkodás nélkül mentek és megváltották a jegyüket a filmre. Azóta kiderült, hogy ez nem csak egyszeri alkalom volt, a szuperhősök együttes szerepeltetése a filmvásznon eléggé jól bevált. Ki ne gondolná a sok-sok évnyi sikert követően, hogy a videójátékos piacon egy ilyen ötlet ne lenne szintén egy aranytojást tojó tyúk. A Square Enix volt az, aki végül lecsapott az ötletre és tető alá hozta a projektet, így végre egy minőségi Avengers játékok is lehetett várni. Legalábbis sokan ezt gondolták. Aztán kiderült, hogy nem a filmbeli karakterek képmását lehet majd viszont látni a képernyőkön, ez már nagy csalódottságot jelentett, és az első idtő jel volt, bár ezt még azért el lehetett volna nézni. Viszont a gyatra játékmenet, a temérdek hiba, és a baromi egyszerű hack & slash stílus már sok volt, szinte semmi újdonságot nem hozott a Marvel's Avengers játék, amellett, hogy jaj de jó, Hulk, Thor vagy éppen Vasember bőrébe lehetett bújni. Bár az sem volt olyan igazán nagy élmény. Nem csoda hát, hogy a kiadó óriásit bukik eleddig a játékon. Olyannyira, hogy jelenleg 67 millió dolláros mínuszban vannak a fejlesztők, így nem hogy profitot nem látnak belőle, de még a gyártási költségek fedezésére sem elegendő ez a lóvé. A játékosok pedig nagyon csúnyán elpártoltak tőle, hiszen az elmúlt 30 napot figyelembe véve átlagosan mindössze 790-en ütlegelik az MI irányította ellenfeleket naponta. Az már csak hab a tortán, hogy a játék eladásai is messze elmaradtak a vártnál, viszont a cég azt reméli, hogy az új tartalmak ezt a folyamatot majd szép lassan megfordítják.

Ez azt takarja, hogy érkezik majd az Avangers csapatába Kate Bishop, bár egyelőre nem tudni mikor, az előzetes hírek szerint december 8-án lehet lecsapni rá. Valamint az PS5 és Xbox Series X/S konzolokra kifejeszlett update is 2021-ben lesz majd csak elérhető. Egy ilyan fiaskó után nagyon nehéz újra elnyerni a játékosok bizalmát, és ez nem igazán sikerült még úgy senkinek, de hátha a Square Enix meg tudja ezt csinálni, különben egy ideig biztosan nem láthatunk majd semmilyen Bosszúállók témájú játékot.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!