Mesterséges intelligencia alapú anti-cheat mentheti meg a CS:GO-t?

Mesterséges intelligencia alapú anti-cheat mentheti meg a CS:GO-t?

Ha csak kicsit jobb lenne, mint a VAC, már jól járnánk. Persze egyelőre szó sincs arról, hogy a Valve szemet vetett volna a programra.

Ha valamit kifogásolhatunk a CS:GO-val kapcsolatban, akkor az biztos, hogy a Valve Anti-Cheat. Persze ez sem egy egyszerű téma, butaság állandóan a Valve-ot ekézni, amiért a VAC gyenge. Tény és való, hogy jobb lenne ha több csaló akadna fenn a hálón, de tökéletes anti-cheat nem létezik és alapból sem olyan könnyű fejleszteni és működtetni egyet, mint azt sokan gondoljuk az otthoni fotelünkből.

Korábban hallottunk például a Kaspersky saját anti-cheat programjáról, ami egész jól teljesített a próbákon, de aztán ez is eltűnt az éterből. Most itt a legújabb program, egy új mesterséges intelligencia, ami a csalókkal kívánja felvenni a versenyt.

A Texasi Egyetem kutatói álltak elő innovatív, saját magát fejlesztő mesterséges intelligenciával, ami jelenleg bármelyik MMO játékban használható. Persze nem álltak meg ennyi, fogták és különböző csalásokkal kipróbálták a CS:GO-val is. Bár a teszt egy maroknyi játékossal készült, az már elmondható, hogy a program soha nem látott módszerekkel képes felfedezni és megtanulni a csalást, majd letiltani annak használóját.

Ettől a programtól sem kell tökéletességet várni, de ha erősebb, pontosabb, áthatolhatatlanabb lesz, mint a VAC, akkor érdemes lehet a Valve-nak is megnéznie, hogy pontosan mit is tud.

Rendelj OneBlade borotvát, 25% kedvezménnyel és díjmentes kiszállítással!
Kupon kód: gamer

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!