A legérdekesebb és legviccesebb Phasmophobia pillanatképek

A nagy sikerű horrorjáték és annak játékosai igazán extrém jeleneteket képesek előidézni, amiken bármikor jót lehet derülni. 

Bár a Phasmophobia alapvetően egy horrorjáték, nemcsak rémüldözni lehet benne, a barátokkal, vagy akár random szellemvadász-társakkal közösen is kiválóakat lehet derülni benne, ugyanis olyan egyedi élményt nyújt, amilyet kevés játék mondhat el magáról. Persze kár lenne azt mondani, hogy a játék hibátlan, hiszen nagyon is vannak benne bugok, de egy early access státuszban lévő játéknál ez még megbocsátható. Már csak azért is, mert sokszor a bug maga az, ami a vicces pillanatot előidézi.

Nemrég a fejlesztő azt kérte a játékosoktól, hogy dobálgassák be a legérdekesebb, legemlékezetesebb fotóikat a küldetéseikről, ezekből válogattunk és állítottunk Nektek össze egy listát. A lenti képre kattintva megnyílik a galéria!

Valamikor a nem is annyira távoli jövőben a játék egy új pályával fog bővülni, Dknight már jó pár képet publikált is róla.

Ha esetleg te is kedved kaptál a szellemvadászat új válfajához, akkor most olcsóbban beszerezheted az egyébként is elég barátságos árban lévő játékot, 10%-os kedvezménnyel 10,43 euró a Steam kínálatában.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!