Mégsem haldoklik a CS:GO? - Shroud tiszta vizet öntött a pohárba

Mégsem haldoklik a CS:GO? - Shroud tiszta vizet öntött a pohárba

Nincs is annyira rossz helyzetben a CS:GO Shroud szerint, sőt!

"A Counter-Strike vitathatatlanul haldoklik." Ezt mondta pár hete Shroud a saját Twitch csatornáján, amivel persze azonnal lángra lobbantotta a közösséget. Ki ellene, ki mellette, de mindenki állást foglalt a témával kapcsolatban.

A kijelentést akkor az váltotta ki, hogy a 100 Thieves bejelentette kivonulását a CS:GO-ból, illetve, hogy több amerikai csapat is csak szenvedett az utóbbi hónapokban. Legalábbis így hittük eddig. Shroud most pontosította kijelentését, ami alapján már nem is haldoklik a CS, pusztán csak az NA csapatok vannak szorult helyzetben. 

"Nem hiszem, hogy a CS haldoklik. Úgy gondolom, hogy az NA CS haldoklik és ez tény. Nem hiszem, hogy a CS bármennyire is kihalóban lenne, még mindig nagyon népszerű. (...)"

Kicsit olyan már Shroud a CS:GO-nak, mint Jacques Villeneuve a Forma-1-nek. Nagy tehetség és szép eredményei vannak, de mióta visszavonult sokszor át nem gondolt, már-már butaságnak hangzó kijelentéseket tesz. De az tény, hogy az NA szurkolók nem sok mindennek örülhetnek mostanában. A Liquidből még a sztárjátékos is inkább VALORANTozni ment, a Cloud9 megint a nulláról kezdi, az MiBR kvázi nem létezik, ahogy a 100 Thieves sem, a Gen.G-nek pedig továbbra sincs kész csapata.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!