Vigyázzon akinek iCloud tárhelye van, új módszerrel támadnak a csalók

Vigyázzon akinek iCloud tárhelye van, új módszerrel támadnak a csalók

Nem árt vigyázni, könnyen bukhatjuk a skinjeinket. 

Ahogy a csalókkal, úgy a scamerekkel is együtt élünk már jóideje. Ők nem a játékélményünket teszik tönkre, sokkal inkább értékeinkre pályáznak. Ellopják skinjeinket, teljes profiljainkat és így szinte bármilyen adatunkat is.

Most egy egészen új módszerrel próbálják rászedni a gyanútlan játékosokat. Ezúttal az Apple iCloud "segítségével" lopják el értékeinket. A scamerek nemes egyszerűséggel hozzáférhetnek a teljes Steam profilunkhoz, méghozzá az iCloud tárhelyen tárolt, különböző adatainkról készült másolatokon át, feltéve ha Steam adatokat is tárolunk a felhőben. Onnantól pedig sem telik sok időbe és elveszítjük összes skinünket, akár teljes profilunkat, sőt, még VAC banos profillal is végezhetjük.

Az Apple felhasználóknak érdemes tehát átnézniük a tárhelyeiket. Ha az iCloudon van bármilyen Steam fájl, akkor érdemes inkább a készüléken magán tárolni azokat. Nemrég például a Triumph mostanában sok rivaldafényt kapó játékosa, Junior profilját törték fel és loptak el tőle körülbelül 20 ezer dollárnyi skint.

Rendelj OneBlade borotvát, 25% kedvezménnyel és díjmentes kiszállítással!
Kupon kód: gamer

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

a borítóhoz használt képe forrása: talkesport.com

Kövess Minket!