A FaZe, az Astralis, a Liquid szereplésével jön az év végi hajrá - Itt a DreamHack Masters Winter

Végre az európai mezőnyben játszanak majd olyan csapatok, mint a Liquid és a Furia.

Vasárnap este parádés magyar CS:GO-val zártuk a hetet, hiszen véget ért a OneBlade CS:GO Warmup kupa. Most viszont indítsuk a hetet a profi CS:GO abszolút csúcsával, hiszen a világ legjobb csapata játszanak majd a ma induló DreamHack versenyen.

Itt a DreamHack Masters Winter, ami nem elég, hogy a világ legjobb csapatait vonultatja fel, de még a különböző régiókat egymásnak ereszti. Persze van egy külön NA divízió, de pár csapat meg tudta oldani, hogy Európában legyenek, így ők most összemérhetik tudásukat olyan csapatokkal, mint a FaZe, a Heroic, a Complexity vagy az Astralis.

Az amerikai régióból a Liquid és a Furia csapatát láthatjuk majd, míg a CIS mezőnyben szintén az EU divízióban küzd majd a Spirit, a Gambit és a Nemiga is. Sőt, ha nem lenne már éppen elég izgalmas így is a mezőny összetétele, meghívást kapott a versenyre az új Cloud9, akik most bizonyíthatják, hogy tier1-es versenyen is megállják a helyüket.

Ma kora délután bele is csapunk a közepébe, három fantasztikus meccsen lehet majd ma szurkolni. A verseny egyébként egészen december 6-ig tart majd, tehát bőven lesz mérkőzés, amiken izgulhatunk.

A magyar nyelvű DreamHack Masters Winter közvetítés mai menetrendje:

Rendelj OneBlade borotvát, 25% kedvezménnyel és díjmentes kiszállítással!
Kupon kód: gamer

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!