Hirdetés

LoL: Megbukott a Riot terve, Seraphine használhatatlan a középső ösvényen

A számok önmagukért beszélnek, ezt most nagyon benézte a Riot Games.

Esport1 Podcast

Heti Hármas! Zajlik a LoL Worlds, jön a CS:GO Major és Deadpool 3 trailert is kaptunk

Hirdetés

Elképesztő marketingkampányt épített fel a Riot Games Seraphine, a League of Legends 152. hőse köré. A K/DA virtuális banda új tagja a közösségi médiában "gyártotta" folyamatosan a tartalmakat, dalokat énekelt fel, valamint válaszolgatott a rajongóinak. A projekt átmenetileg biztosan nyugovóra tér, ugyanis maga Seraphine jelentette be, hogy itt az ideje szünetet tartani.

A mesterségesen létrehozott és felépített influenszer egy új projekt volt, amibe belevágott a Riot Games, de az Ultimate hőskinézetnél, ami egyébként az első (!) skinje volt a karakternek, már kiderült, hogy itt bizony minden a pénzről szól. Mindeközben elfelejtették, hogy ígértek valamit a popsztárral kapcsolatban, amit egyáltalán nem tartottak be, de úgy tűnik, hogy ez nem is érdekli igazán a fejlesztőket.

Mit ígért a Riot Games Seraphine-nel kapcsolatban?

A játékosokkal való kommunikáció fontos szelete a Riot mindennapjainak, az átláthatóságra nem lehet panasz, mert tényleg igyekeznek beszámolni minden jelenlegi és jövőbeli projektjükről. Seraphine-nel kapcsolatban már szeptemberben tudni lehetett, hogy egy középső ösvényes (!) mágus karakterről van szó, aki még 2020-ban biztosan megjelenik majd. Ebben a bejegyzésben azt is megerősítették, hogy az idei év utolsó karaktere egy ízig-vérig támogató lesz, akinek már a nevét és képességeit is tudjuk. Rell képességei alapján valóban beleillik a support csapatba, de mi a helyzet Seraphine-nel?

Sona és Neeko képességeiből sokat merített a Riot, amikor megalkotta Seraphine-t, nem véletlen, hogy támogatóként kezdték el használni a hőst. Tud sebezni nagy távolságból, képes lekötni az ellenfeleket, rendelkezik gyógyítással, tud pajzsot adni a szövetségeseknek, valamint van egy végső képessége, ami nagy területen csábítja el az ellenséget. Végül ott a passzív, ami szintén akkor működik a legjobban, ha szövetségesek veszik körül a leányzót. Körülbelül kettő másodperc alatt átlátható a helyzet, hogy ezek a skillek egy támogatónak lehetnek az ismérvei. A játékosok szerencsére vannak annyira dörzsöltek, hogy ne hagyják magukat átverni, ez meglátszódik azon, hogy melyik ösvényre választják Seraphine-t. A megjelenés utáni első percektől kezdődően szinte csak és kizárólag támogató szerepben bukkan fel a karakter, bár a győzelmi aránya és népszerűsége alapján ebben sincs sok köszönet.

Összességében a Riot megígért valamit, amit végül teljesen alárendelt annak, hogy Seraphine-ból egy virtuális világsztárt csináljon, miközben elfelejtette, hogy igazából egy új karakterről van szó, aki a League of Legends csapatát erősíti. Ennek köszönhetően Seraphnie jelenleg egy elfeledett és szinte játszhatatlan hősnek számít Solo/Duóban és a kompetitív metában, de legalább elmondhatja magáról, hogy ő az első olyan hős, aki Ultimate hőskinézetet kapott elsőnek, amit egyébként csak küldetések teljesítése után lehet teljes valójában használni.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait! Ne feledjétek, hogy folyamatosan zajlanak a Megyék Csatája - Országos E-sport Verseny LoL csoportkörei. A közvetítéseket a Megyék Csatája Twitch csatornáján követhetitek. A megyekcsataja.hu oldalon további részleteket tudhattok meg a versenyről!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Te játszottál már Seraphine középső ösvényt?

Hirdetés
Hirdetés
13 db hozzászólás
 • DAONN 1 éve
  gondoltam
  0 0 Válasz
 • Detrix 1 éve
  Nekem Seraphine miden bevált lux ellen.
  0 0 Válasz
 • RaavenTheRed 1 éve
  Nem játszottam vele, nemis fogok vele játszani, meg sincs, és nemis lesz meg Miért? Mert egy hulladék.
  0 2 Válasz
 • borarpi 1 éve
  XD én nem értem ezt a hisztit. Sokan panaszkodnak hogy össze van ollózva a karakter. És? Ennyi hősnél más nem lehetséges, kb Azir óta lehet mondani, hogy ezt meg azt kitől nyúlták le. Hogy nem vállt be a hős miden? Ez így van, de be vállt supportként Senna? Nem nagyon. Van ekkora hiszti? Nincs. Gyenge a hős? Hát igen, volt már ilyen, buffolni kellene. Én jól meg vagyok vele supportként, élvezem vele a játékot. Egyedül az a durva (ami tényleg durva) hogy mennyi pénzből lett felépítve és ahhoz képest 0 eredmény. DE ez már lerágott csont, szóval légyszi akarjunk le a témáról. Köszönöm.
  0 2 Válasz
  • Sett 1 éve borarpi
   True
   0 2 Válasz
 • IgdrazyL 1 éve
  Nálam instant bann.. Legirritálóbb karakter akivel eddig találkoztam.. Meg az 5 perces afkok és pingel ha meghalsz majd jön elnyom minden skilljét és akkor ő a jó XD fuuuuuuuh... :@
  0 0 Válasz
  • noodlesoup 1 éve IgdrazyL
   A KARAKTER MAGA afkol és pingel? XD Interesting...
   0 0 Válasz
 • Sett 1 éve
  Én szeretem, csak a Q-ja nagyon idegesítő...
  0 2 Válasz
 • apheliospontgg 1 éve
  .
  0 2 Válasz
 • DrSynclear 1 éve
  Jó support
  0 0 Válasz
 • DeadBySunrisee 1 éve
  hh
  0 0 Válasz
 • hun_hetek 1 éve
  ......
  0 0 Válasz
 • esox9 1 éve
  gg
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés