Hirdetés

LoL: Komoly átalakítást kap Tahm Kench a 11. szezonban

Dianához hasonló megoldásokra kell számítani, ezzel próbálják elérni a fejlesztők, hogy népszerűbb legyen a Folyó Királya. 

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

LEC Spring Split 2021

G2 Esports vs. MAD Lions (1. hét)

Hirdetés

A jelenlegi frissítésben kisebb mértékű átalakítást, mini-reworköt kapott Varus, de nem kell sokat várni a következő hősre sem, amely hasonló kezelést kap a Riot Games fejlesztőitől. A Solo/Duo Queue-ban népszerűtlen és gyenge támogató, Tahm Kench kerül a tervezőasztalra, ahol alaposan átdolgozzák a karakter képességeit. Ezzel próbálják elérni, olyan helyzetekben is megállja a helyét a hős, amikor a csapatösszhang és -kommunikáció nincs épp a helyzet magaslatán.

Mit tartalmaz majd a Tahm Kench rework?

Dianához hasonlóan megcserélik a programozók két képességét a nyelvcsapásokkal támadó, kalapos hősnek. A Mélységi merülést (R) és a Lakomát (W) felcserélik, vagyis a végső képesség úgy változik meg, hogy igazából ismerős lesz mindenki számára. Nem titkolt cél ezzel a változtatással, hogy a helyváltoztatást sokkal gyakrabban használhassa Tahm Kench, ami mellé most már nem kellenek magas szintű koordinációs megoldások a csapat részéről. Egy sokkal gyakrabban ismételhető támadási arzenállal ruházzák fel a Folyó Királyát, miközben a Lakoma sem veszíti el az értékét. Mivel egy végső képességről lesz szó, ezért alaposan felerősítik majd a hatást, valamint az ígéretek szerint a szövetségeseken nem múlik majd annyi, mint jelenleg, ha kizárólag a W hatékonysága számít.

Még egy lökést adhat a hősnek, hogy a Nyelvcsapás (Q) extra öngyógyítást biztosít Tahm Kench számára, ezzel könnyebb lehet a túlélés az ösvényeken és a csapatharcokban. Nem kell kizárólag csak a Vastag bőrben (E) bízni. A Tahm Kench átalakítás 2021 elején, valamikor a 11. szezonban érkezhet meg a szerverekre.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait! Ne feledjétek, hogy folyamatosan zajlanak a Megyék Csatája - Országos E-sport Verseny LoL csoportkörei. A közvetítéseket a Megyék Csatája Twitch csatornáján követhetitek. A megyekcsataja.hu oldalon további részleteket tudhattok meg a versenyről!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Szerinted melyik ösvényen lesz a legjobb az átalakítás után Tahm Kench?

Hirdetés
Hirdetés
11 db hozzászólás
 • Beszko26 1 hónapja
  Igazából ha ki jönnnek a frissítések erre a karakterre akkor ahogy olvastam még erősebb lesz
  0 0 Válasz
 • DAONN 1 hónapja
  tham kanch
  0 0 Válasz
 • Milasz 1 hónapja
  Most olyan lesz a w képessége mint a ryze ult és olyan range lesz CD meg kb 30 sec vagy ezt hogy. Supportként szerettem bele mert olyan lehetőségeket tud biztosítani az adc mit nem sok más support. Most ezt élvezik tőle, persze hogy akkor topra fog menni. Vagy hasonló lesz mint a samira ült hogy csak akkor lehet használni ha stack élve van a target. Avagy olyan cdje lesz hogy így 20 secenkent tudja majd használni? Nem tudom szerintem ezzel nem fogja azt a célt elérni a riot amit szeretne.
  0 0 Válasz
 • IgdrazyL 1 hónapja
  Sok sok meccs után sem jött át a karakter.. Számomra túl lomha vagy nem tudom.. Remélem a rework meghozza a kedvem hozzá.
  0 0 Válasz
 • Sett 1 hónapja
  Jól hangzik
  0 1 Válasz
 • LeWiatan 1 hónapja
  Es a mundo rework hol marad?
  0 1 Válasz
  • PressAltF4 1 hónapja LeWiatan
   Már volt szó róla...
   0 0 Válasz
 • apheliospontgg 1 hónapja
  gg
  0 0 Válasz
 • hi_im_lobotomy 1 hónapja
  Értem, tehát ez komoly... akkor majd nem nevetünk rajta.
  0 0 Válasz
 • Weis 1 hónapja
  .
  0 0 Válasz
 • hun_hetek 1 hónapja
  gg
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés