LoL: Komoly átalakítást kap Tahm Kench a 11. szezonban

LoL: Komoly átalakítást kap Tahm Kench a 11. szezonban

Dianához hasonló megoldásokra kell számítani, ezzel próbálják elérni a fejlesztők, hogy népszerűbb legyen a Folyó Királya. 

A jelenlegi frissítésben kisebb mértékű átalakítást, mini-reworköt kapott Varus, de nem kell sokat várni a következő hősre sem, amely hasonló kezelést kap a Riot Games fejlesztőitől. A Solo/Duo Queue-ban népszerűtlen és gyenge támogató, Tahm Kench kerül a tervezőasztalra, ahol alaposan átdolgozzák a karakter képességeit. Ezzel próbálják elérni, olyan helyzetekben is megállja a helyét a hős, amikor a csapatösszhang és -kommunikáció nincs épp a helyzet magaslatán.

Mit tartalmaz majd a Tahm Kench rework?

Dianához hasonlóan megcserélik a programozók két képességét a nyelvcsapásokkal támadó, kalapos hősnek. A Mélységi merülést (R) és a Lakomát (W) felcserélik, vagyis a végső képesség úgy változik meg, hogy igazából ismerős lesz mindenki számára. Nem titkolt cél ezzel a változtatással, hogy a helyváltoztatást sokkal gyakrabban használhassa Tahm Kench, ami mellé most már nem kellenek magas szintű koordinációs megoldások a csapat részéről. Egy sokkal gyakrabban ismételhető támadási arzenállal ruházzák fel a Folyó Királyát, miközben a Lakoma sem veszíti el az értékét. Mivel egy végső képességről lesz szó, ezért alaposan felerősítik majd a hatást, valamint az ígéretek szerint a szövetségeseken nem múlik majd annyi, mint jelenleg, ha kizárólag a W hatékonysága számít.

Még egy lökést adhat a hősnek, hogy a Nyelvcsapás (Q) extra öngyógyítást biztosít Tahm Kench számára, ezzel könnyebb lehet a túlélés az ösvényeken és a csapatharcokban. Nem kell kizárólag csak a Vastag bőrben (E) bízni. A Tahm Kench átalakítás 2021 elején, valamikor a 11. szezonban érkezhet meg a szerverekre.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait! Ne feledjétek, hogy folyamatosan zajlanak a Megyék Csatája - Országos E-sport Verseny LoL csoportkörei. A közvetítéseket a Megyék Csatája Twitch csatornáján követhetitek. A megyekcsataja.hu oldalon további részleteket tudhattok meg a versenyről!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted melyik ösvényen lesz a legjobb az átalakítás után Tahm Kench?