Az Epic Games még azt is eladja, ami ingyen volt

Az Epic Games még azt is eladja, ami ingyen volt

Egyetlen grammnyi tartalom sem maradhat kihasználatlanul a Fortnite fejlesztőjénél.

Tagadhatatlan, hogy az Epic Gamesnél a világ élvonalába tartozó marketingesek, értékesítők dolgoznak. Olyan mértékben tudják kihasználni a játékosok érzéseit egy-egy téma irányába, amit nem sok cég mondhat el magáról, olyan termékkapcsolásokat hajtanak végre, amelyek egy nagyon jól kigondolt, és olajozott gépezetben tudnak csak működni. A legutóbbi Item Shop váltásnál nem mindennapi outfitek kerültek be a boltba, pontosabban egykor mindennaposak voltak, a Chapter 2 kezdete óta viszont letűnt, sokak által áhított darabok. Egészen mostanáig, ugyanis a Fortnite boltjában megvásárolhatóak lettek a Chapter 1 default kinézetei:

A klasszikus Jonesy, Ramirez, Banshee, akik egykor arcai voltak a játéknak, pusztán azzal, hogy ők voltak az alapértelmezett karakterek, most 800 Vbuckért permanensen feloldhatóak, vagy akár csomagban 2000-ért.

Ez a stratégia a cégtől egyszerre zseniális és kapzsi. Zseniálisan ismerték fel az OG defaultokban rejlő lehetőséget, hogy bizony sokan hiányolják őket, hiszen a Chapter 2 kezdetével átdolgozott default karakterek jelentek meg. A játékosok egy nagyon nagy hányada bízik benne, hogy egyszer valamikor újra átélheti majd azt a Fortnite-ot, amit 2017 őszén, 2018 elején ismerhetett meg a világ, ezek a defaultok pedig egyértelműen fontos elemei voltak ennek. Ebből az esetből is látszik, hogy a nosztalgia érzetével sok mindent el lehet adni.

Persze azért van, amit ajándékba is ad az Epic, már addolható a Throwback csákány a boltban, mely szintén a Chapter 1, alapértelmezett darabja volt.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!