Havi pack bevezetésén gondolkozik az Epic, mely sok tartalmat ígér a játékosoknak

Havi pack bevezetésén gondolkozik az Epic, mely sok tartalmat ígér a játékosoknak

Egy kérdőív formájában derült fény erre a tervezetre.

A Fortnite különféle termékeit (skinek, battle passok, skinpackok stb.) számos módon lehet értékesíteni, az Epic Games pedig folyamatosan keresi a lehetőségeket az újabb megoldásokra. Egy felmérés során most bizonyos játékosoktól azt kérdezték, hogy élnének a "Monthly Crew Pack" nevű szolgáltatás lehetőségeivel.

FireMonkey tette közzé az ajánlat részleteit, ezek a legfontosabb tudnivalók róla:

  • Hozzáférést ad a teljes szezon BP-jéhez
  • Minden hónapban 1000 Vbuckot ad
  • Ad egy skint extra style-lal, táskával és csákánnyal
  • Az ára 15,99 dollár, vagy 18,99 dollár lehet majd

Lényegében ezzel a csomaggal elérhető az, hogy adott esetben (persze ha nem vásárol az ember sokat az Item Shopban), nem kell semmi másra sem költeni, csak erre minden hónapban.

Ezt a havi fizetési rendszert rengeteg területen használják már, így működik például a Spotify, vagy a Netflix is (persze ott magáért a hozzáférésért kell fizetni), de a Humble Bundle is biztosít a havi előfizetőinek egy adag extra játékot. Üzleti szempontból kétségtelenül egy jó megoldás lehet, amivel úgymond fix cölöpökre helyezheti az Epic a havi bevételének egy részét.

Végül még egy érdekesség, az Epic Games hamar lecserélte az első képen látható ninja lány képét Ghost Riderre, ebből pedig vannak, akik arra következtetnek, hogy Ghost Rider kap majd egy style-t.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!