Ennyi volt a rémálom, ma már szerverre lépett KRiMZ

Ennyi volt a rémálom, ma már szerverre lépett KRiMZ

Nem csalt a svéd legenda, így feloldották a tévesen kiszabott VAC banját.

Fellélegezhetnek a fnatic szurkolók, nincs belekényszerítve a cserébe a csapat. KRiMZ visszatérhetett, így már a pillanatokkal ezelőtt kezdődött, Dignitas elleni meccsükön is ő játszik, nem kellett beugrót keresniük. 

KRiMZ pár nappal ezelőtt kapott VAC bant. Azonnal beindultak a mémek, hogy talán flusha lesz a következő, de ezeknél sokkal fontosabb volt, hogy mi is történt valójában? A helyzet az, hogy ezt továbbra sem tudjuk teljesen biztosan, pedig KRiMZ téves VAC banját már feloldották.

Több, mint valószínű, hogy tényleg az Esportal, egy svéd meccskereső program volt a ludas. Bár erről hivatalos megerősítés nem érkezett, mivel az Esportal is reagált a téves VAC banokra, elkönyvelhetjük az third-party program hibájának a bant.

A lényeg, hogy mint kiderült, KRiMZ nem csalt, ha így lett volna, akkor nem oldották volna fel az eltiltását. A Dignitas ellen már lövi is a frageket a már jól ismert fnatic színekben. Tegnap pedig fontos évfordulót ünnepelt a csapat. 7 éve volt annak, hogy a fnatic megnyerte a világ első CS:GO Majorét, a legendás DreamHack Wintert még 2013-ban. Akkor még JW, flusha, pronax, Devilwalk és schneider volt a csapat felállása és olyan alakulatokat utasítottak maguk mögé, mint az aranykori NiP, a mai Astralis magját tartalmazó Copenhagen Wolves vagy a még Universal Soldiers néven játszó NEO, byali, TaZ, pasha, Snax ötöse.

Rendelj OneBlade borotvát, 25% kedvezménnyel és díjmentes kiszállítással!
Kupon kód: gamer

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!